Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Všade samé prsia! Moderátor mal oči len pre svoju tehuľku

James Corden a Julia Carey sa v decembri budú radovať už z tretieho dieťatka.  Zobraziť galériu (34)
James Corden a Julia Carey sa v decembri budú radovať už z tretieho dieťatka. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Takého by chcela doma každá! Nedeľný večer sa niesol v duchu odovzdávania televíznych cien Emmy Awards 2017. Ako to už pri takýchto podujatiach býva zvykom, prítomné dámy predvádzali na červenom koberci svoj sexepíl v provokatívnych róbach. A hoci sa bolo na čo pozerať, známy moderátor James Corden (39) ich pôvabom odolával. Spoločnosť mu totiž robila tehotná manželka Julia, na ktorej išiel priam oči nechať.

Známe tváre šoubiznisu a obrazoviek sa v nedeľu večer zišli v Microsoft Theater, kde sa konal galavečer 69. ročníka odovzdávania najvýznamnejších televíznych cien sveta. Sošky si domov odniesli napríklad herci Elisabeth Moss, Sterling K. Brown, Alexis Bledel a mnohí ďalší. 

Obrovskú radosť prežívala aj Nicole Kidman, ktorá bola ocenená spoločne s kolegami zo seriálu Big Little Lies, o ktorom sme vás na topkách v minulosti informovali. Známa herečka sa na červenom koberci predviedla vo vydarenej róbe s výstrihom a veru, nebola jedinou z prítomných dám, čo stavila na provokatívny outfit.

Nicole Kidman sa takto radovala z ocenenia. Pochvalu si okrem talentu zaslúži aj za svoj outfit.
Zobraziť galériu (34)
Nicole Kidman sa takto radovala z ocenenia. Pochvalu si okrem talentu zaslúži aj za svoj outfit.  (Zdroj: SITA)

Jessica Biel síce nepatrí medzi prsane, ale aj tak nosí celkom rada výstrihy.
Zobraziť galériu (34)
Jessica Biel síce nepatrí medzi prsane, ale aj tak nosí celkom rada výstrihy.  (Zdroj: SITA)

Jane Krakowski, známa zo seriálu Ally McBeal oslávi čoskoro 49. narodeniny. Ako vidno, výstrihov sa ani s 50-tkou na krku nemieni vzdať.
Zobraziť galériu (34)
Jane Krakowski, známa zo seriálu Ally McBeal oslávi čoskoro 49. narodeniny. Ako vidno, výstrihov sa ani s 50-tkou na krku nemieni vzdať.  (Zdroj: SITA)

Provokovala aj modelka Heidi Klum, ktorá zaujala nielen výstrihom, ale aj vysokým rázporkom.
Zobraziť galériu (34)
Provokovala aj modelka Heidi Klum, ktorá zaujala nielen výstrihom, ale aj vysokým rázporkom.  (Zdroj: SITA)

Príroda bola k herečke menom Sofia Vergara extrémne štedrá. Pri stretnutí s ňou je priam nemožné pozerať sa jej do očí. Na odovzdávaní cien jej robil spoločnosť syn Manolo.
Zobraziť galériu (34)
Príroda bola k herečke menom Sofia Vergara extrémne štedrá. Pri stretnutí s ňou je priam nemožné pozerať sa jej do očí. Na odovzdávaní cien jej robil spoločnosť syn Manolo.  (Zdroj: SITA)

Nielen Sofia má vydareného potomka. Krásnu dcéru vzala do spoločnosti aj Robin Wright, známa s filmu Forrest Gump. Otcom 26-ročnej modelky Dylan je herec Sean Penn.
Zobraziť galériu (34)
Nielen Sofia má vydareného potomka. Krásnu dcéru vzala do spoločnosti aj Robin Wright, známa s filmu Forrest Gump. Otcom 26-ročnej modelky Dylan je herec Sean Penn.  (Zdroj: SITA)

A hoci sa to na podujatí hemžilo atraktívnymi ženami a mužské oči si ozaj prišli na svoje, britský moderátor James Corden sa za nimi príliš neobzeral. Úplne si vystačil s manželkou Juliou, ktorá v čiernych šatách predviedla svoje guľaté bruško. K synčekovi Maxovi a dcérke Carey by mal pribudnúť tretí potomok už v decembri. 

James Corden takto láskyplne hladkal bruško svojej manželky.
Zobraziť galériu (34)
James Corden takto láskyplne hladkal bruško svojej manželky.  (Zdroj: SITA)

VIAC zaujímavých FOTO z odovzdávania cien Emmy Awards 2017 nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: James CordenEmmy Awards 2017
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu