Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mark Zuckerberg má dôvody na radosť: FOTO Rodina sa mu rozrástla o ďalšieho člena

Šťastná rodinka Marka Zuckerberga Zobraziť galériu (7)
Šťastná rodinka Marka Zuckerberga (Zdroj: SITA/AP Charles Ommanney)

LOS ANGELES - Zakladateľ spoločnosti Facebook Mark Zuckerberg sa stal druhýkrát otcom. Na svojom Facebookovom profile dnes oznámil, že jeho manželke Priscille Chan sa narodila druhá dcéra August a pridala fotografiu celej rodiny.

Rodičia na Facebooku tiež zverejnili dopis určený pre narodenú dcéru. Podobný list napísali aj v roku 2015 po narodení prvej dcéry Maximy. Vtedy v liste oznámili vznik dobročinnej nadácie, do ktorej hodlajú počas svojho života previesť 99 percent svojho majetku.

Zuckerberg tento mesiac takisto povedal, že po narodení svojej dcéry sa chystá znovu si zobrať dva mesiace rodičovskej dovolenky. Prvý mesiac si chce vziať okamžite po narodení svojej dcéry a druhý mesiac v decembri.

Spoločnosť Facebook so sídlom v Kalifornii ponúka svojim zamestnancom v USA až štyri mesiace platenej rodičovskej dovolenky, buď v rovnakom čase, alebo postupne v prvom roku po narodení dieťaťa. Je to jedna z viacerých technologicky vyspelých spoločností, ktoré poskytujú také veľkorysé výhody pri narodení dieťaťa.

Viac o téme: Mark ZuckerbergPriscille Chan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu