Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna vdova bez mejkapu: Uf, žiadna sláva!

Courtney Love Zobraziť galériu (7)
Courtney Love (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Prirodzenosť jej príliš nesvedčí! Vdova po slávnom Curtovi Kobainovi - Courtney Love oslávi tento rok 53. narodeniny. Nepatrí však k hviezdam, ktoré ohurujú mladistvým vzhľadom. Búrlivý spôsob života a užívanie drog sa totiž na jej tvári nepekne podpísali. Paparazzi ju v uplynulých dňoch nafotili bez mejkapu a teda... Pár minút pred zrkadlom by nebolo na škodu!

Americká speváčka a herečka Courtney Love bola kedysi príťažlivou ženou. Očarila aj Kurta Cobaina, ktorému v roku v roku 1992 porodila dcéru Frances Bean. Blondínka nedavno priznala, že užila heroín, aj keď ju nosila pod srdcom.

A s drogami bolo meno blondínky spájané viackrát. Rovnako tak ako aj závislosť od alkoholu a liekov. Spomínané problémy ovplyvnili nielen život Courtney Love, ale aj jej vzhľad.

Nečudo, že keď ju počas uplynulého týždňa nafotili paparazzi na letisku, boli poriadne zaskočení. Blondínka totiž nemala na tvári ani štipku mejkapu a nevyzerala najlepšie. Do spoločnosti chodieva Courtney zväčša upravená a rozhodne by nebolo na škodu, keby si dala na svojom vzhľade záležať vždy, keď opustí brány svojho domova. 

Takto vyzerá Courtney Love, keď je upravená.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Courtney Love, keď je upravená.  (Zdroj: SITA)

Paparazzi nafotili Courtney Love bez štipky mejkapu.
Zobraziť galériu (7)
Paparazzi nafotili Courtney Love bez štipky mejkapu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Courtney Love
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu