Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna mama ukázala podprsenku, dcéra... Vôbec nič!

Frances Bean Cobain a Courtney Love Zobraziť galériu (8)
Frances Bean Cobain a Courtney Love (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Vyrazili si za zábavou! Pred pár dňami sa konal charitatívny maškrný bál, ktorého sa zúčastnilo viacero hviezd. Po červenom koberci sa prešli aj Courtney Love (52) a jej dcéra Frances Bean Cobain (24). Osudové ženy Kurta Cobaina (†27) na seba strhli dosť pozornosti. Kým mladšia bola zahalená od hlavy po päty, tá staršia okázala ukazovala sexi podprsenku.

Halloween je v Amerike veľmi obľúbený sviatok. Mnohí ho oslavujú už týždne vopred a spoločne sa zabávajú prezlečení v originálnych kostýmoch. Tieto večierky sú často spojené s charitou. Napríklad komik Seth Rogen a jeho žena Lauren Miller organizujú halloweensku párty, z ktorej výťažok ide na podporu nadácie Hilarity for Charity, ktorá pomáha ľuďom s Alzheimerovou chorobou.

Ich pozvanie na nedávny večierok prijali aj Courtney Love a Frances Bean Cobain. Dcéra nebohého Curta Kobaina mala na sebe outfit s potlačou hviezd. A hoci jej to svedčalo, provokatívnu maminu netromfla. Blondínka si totiž obliekla výrazne zdobené šaty s hlbokým výstrihom. Z neho jej trčala čipkovaná podprsenka. 

Aj keď Courtney už patrí k zrelším ženám, v obliekaní sa nemieni nijako obmedzovať. Do spoločnosti chodí bežne vyobliekaná v kúskoch, ktoré viac svedčia mladším ročníkom. 

Frances Bean Cobain a Courtney Love si vyrazili za zábavou na halloweensky večierok.
Zobraziť galériu (8)
Frances Bean Cobain a Courtney Love si vyrazili za zábavou na halloweensky večierok.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Courtney LoveFrances Bean Cobain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu