Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa blondínka ako ju Boh stvoril: TO kryl len kúsok čipky!

Candice Swanepoel Zobraziť galériu (7)
Candice Swanepoel (Zdroj: Russell James/ Victoria´s Secret)

LOS ANGELES - Sexepílu má na rozdávanie! Candice Swanepoel (28) sa v októbri minulého roka stala mamičkou. Pri pohľade na ňu to znie priam neuveriteľne, keďže jej telo je v skvelej kondícii. Anjelik značky Victoria´s Secret ho predviedol v plnej kráse na najnovších fotkách. Pozrite sa na tú krásu!

Minulý rok bol medzi anjelikmi Victoria´s Secret plodný. Mamičkami sa stali napríklad krásky Bar Refaeli a Candice Swanepoel. Tá sa popri rodičovských povinnostiach venuje už aj svojej kariére. Robí reklamu pre novú vôňu, v rámci ktorej je neskutočne sexi. 

Blondínka sa pred objektívom fotografa Russella Jamesa predviedla len v miniatúrnych nohavičkách. Tie schovali len to najnutnejšie - jej intímne partie. Holé prsia si Candice kryla rukami.   

Sexica v nedávom rozhovore priznala, že materstvo si maximáne užíva. „Je to pre mňa všetko nové a teším sa z toho. Keď sa žena stane matkou, svet je pre ňu zrazu krajší. Nič ma nemôže položiť. Obľúbila som si túto etapu môjho života. Vždy to bolo o mne a mojej kariére. A teraz je krásne dávať lásku a energiu do niečoho iného,” vyjadrila sa v nedávnom rozhovore krásna modelka.  

Candice Swanepoel pózovala pred objektívom fotografa Russella Jamesa len v čipkovaných nohavičkách.
Zobraziť galériu (7)
Candice Swanepoel pózovala pred objektívom fotografa Russella Jamesa len v čipkovaných nohavičkách.  (Zdroj: Russell James/ Victoria´s Secret)

Viac o téme: Candice Swanepoel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu