Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kurierova láska v uliciach: Opätky, žiadna bielizeň a guľaté bruško!

Jason Statham a jeho láska Rosie Huntington-Whiteley. Zobraziť galériu (6)
Jason Statham a jeho láska Rosie Huntington-Whiteley. (Zdroj: Instagram)

MALIBU - To je ale šmrncovná mamina! Hoci mnohé tehotné ženy v čase radostného očakávania preferujú pohodlie, modelka Rosie Huntington-Whiteley (30) si očividne potrpí na to, aby bola sexi. Priateľku herca Jasona Stathama (49) nafotili paparazzi nahodenú v elastických šatách, ktoré odhalili, že je pod nimi bez bielizne. Kráska prekvapila aj výberom topánok, ktoré umocnili jej sexepíl.

Pôrod je na spadnutie! Z modelky Rosie Huntington-Whiteley a herca Jasona Stathama sa čochvíľa stanú rodičia. Kráska nosí pod srdcom ich spoločné dieťatko, ktoré je pre oboch prvým potomkom. Pritelia a rodina jej v uplynulých dňoch usporiadali párty tzv. baby shower, ktorá je akousi prípravou na materstvo. 

Rosie prišla na žúr oblečená v čiernych priliehavých šatách, pod ktorými nemala podprsenku a pôsobilo to dojmom, že ani nohavičky. Atraktívna blondínka si k sexi outfitu obula sandále na opätku, ktorým sa mnohé tehotné ženy radšej vyhýbajú. 

Rosie Huntington-Whiteley si obliekla šaty, ktoré zvýraznili jej bruško a spod tenkej látky jej presvitali bradavky.
Zobraziť galériu (6)
Rosie Huntington-Whiteley si obliekla šaty, ktoré zvýraznili jej bruško a spod tenkej látky jej presvitali bradavky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rosie Huntington-WhiteleyJason Statham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu