Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tieto promi maminy naštvú bežné smrteľníčky: Milé ženy, z TOHTO vás porazí!

Rosie a Jessica sú krásne ženy. Zobraziť galériu (9)
Rosie a Jessica sú krásne ženy. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dokonalé! Takto sú na sociálnych sieťach a v médiách prezentované celebritné mamičky. Áno, aj my na topkách ich často ospevujeme. A prečo by sme nemali? Veď pozrite na to, ako sa najnovšie predviedli herečka Jessica Alba (36), či modelka Rosie Huntington-Whiteley (30).

Herečka Jessica Alba sa v posledný deň roku 2017 stala trojnásobnou mamičkou. Na svet priviedla krásneho synčeka, ktorému dala meno Hayes. Niet pochýb, že brunetka sa v týchto dňoch veľmi nevyspí a určite býva aj unavená. Na jej tvári by ste však márne hľadali kruhy pod očami. Dokazuje to záber z instagramu, na ktorom je Jessica úplne prirodzená a vyzerá fantasticky. 

Jessica Alba
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Pochvalu a obdivné komentáre si určite zaslúži aj Rosie Huntington-Whiteley. Modelka je mamou takmer 7-mesačného synčeka a za ten čas sa stihla dostať späť do formy. Na internete zverejnila fotku svojho dokonalého tela v bikinách a človeku sa pri pohľade na ňu až nechce veriť, že bola vôbec tehotná.

Rosie Huntington-Whiteley
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Milé mamičky - smrteľníčky, pokazili sme vám náladu? Nebláznite! Veď aj Jessica má určite občas zlý deň, keď sa jej tie tmavé kruhy pod očami objavia a zrejme aj Rosie nie je so všetkým celkom spokojná. A nezabúdajte ani na to, že mnohé celebrity si k dokonalosti pomáhajú retušou. Ale čo je najhlavnejšie, vaše dieťatko vás miluje, hoci bez mejkapu nevyzeráte práve najlepšie, či máte brucho plné strií, alebo nejaké kilo navyše :)   

Viac o téme: Rosie Huntington-WhiteleyJessica Alba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu