Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Charita á la britská celebrita: Ehm, zlatko, veď si sa zabudla obliecť!

Marnie Simpson Zobraziť galériu (5)
Marnie Simpson (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - A kde nechala zvyšok?! Britská reality šou Geordie Shore "vyprodukovala" viacero jedincov, ktorí sú kvôli piatim sekundám slávy ochotní spraviť čokoľvek. K nim patrí aj 25-ročná Marnie Simpson. Tmavovláska o sebe tvrdí, že je bisexuálka, na webe bežne zverejňuje nahé fotky a príliš zahalená nechodí ani do spoločnosti. Pred pár dňami sa zúčastnila charitatívneho podujatia, kde prišla oblečená akoby len v tričku.

Marnie Simpson sa kedysi túžila stať kráľovnou krásy. Na súťaži miss však neuspela. Zrejme aj preto sa rozhodla, že sa zviditeľní inak. Stala sa súčasťou reality šou Geordie Shore, neskôr účinkovala aj v Celebrity Big Brother.  

Nečudo, že keď tmavovláska zavíta do spoločnosti, kde sa to hemží fotografmi, sanží sa z toho vyťažiť maximum. Urobila tak aj na nedávnom charitatívnom podujatí, kde outfitom mnohých šokovala.

Marnie mala na sebe len dlhší top, ktorý jej siahal tesne pod zadok. Absencia podprsenky sa postarala o to, že slečinke presvitali bradavky. Celkovo pôsobila účastníčka reality šou vulgárne a lacno. Vy čo hovoríte na to, že sa takto (ne)obliekla na charitatívne podujatie? 

Marnie Simpson prišla na charitatívne podujatie takto (ne)oblečená.
Zobraziť galériu (5)
Marnie Simpson prišla na charitatívne podujatie takto (ne)oblečená.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Geordie ShoreMarnie Simpson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu