Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slnko, vlny, erotika: Ruská moderátorka na pláži celkom nahá!

Victoria Bonya Zobraziť galériu (9)
Victoria Bonya (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Plavky nepotrebuje! Victoria Bonya (37) je známa prevažne v Rusku, kde sa zviditeľnila ako moderátorka, playmate, či modelka. Značný rozruch však vie narobiť aj za hranicami rodnej krajiny. Momentálne sa nachádza na slnečnom Miami, kde sa vrhla do vĺn hore bez. Pri vychádzaní z vody už však bola celkom nahá.

Keďže Victoria Bonya v minulosti pózovala pre pansky magazín Playboy, je hádam každému jasné, že nepatrí medzi hanblivky. Asi málokoho tiež prekvapí, že sa radí k ženám, ktoré sa rady slnia hore bez. 

Nahé vnady nedávno pretŕčala aj na pláži v Miami, kde si spoločne s kamarátkami užívala chvíle oddychu. Horúce slnko Victoriu rozpálilo, a tak sa išla schladiť do vĺn. V nich si nevedno prečo vyzliekla aj spodný diel bikín a prítomným tak ukázala svoje telo v plnej kráse. 

Ktovie, ako na tieto momentky zareaguje modelkin priateľ - podnikateľ Alexander Smurfit, s ktorým má 5-ročnú dcérku Angelinu. Mnohí chlapi totiž nie sú nadšení z toho, keď sa krivkami ich lásky môže ktokoľvek pokochať. 

Victoria Bonya sa vrhla do vĺn hore bez. Z vody vychádzala aj bez spodného dielu bikín.
Zobraziť galériu (9)
Victoria Bonya sa vrhla do vĺn hore bez. Z vody vychádzala aj bez spodného dielu bikín.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Victoria Bonya
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu