Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Úžasná premena známej krásky: Takto zatočila s prebytočnými kilami!

Marnie Simpson
Marnie Simpson (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Pochválila sa úžasnou premenou! Televízna hviezda Marnie Simpson (30) zabojovala s kilami navyše. Výsledok tvrdej práce ukázala prostredníctvom sociálnych sietí a drina stála skutočne za to. K premene jej gratulujú i jej fanúšikovia. A to pod príspevkom, ktorý včera zverejnila na sociálnej sieti Instagram.

Marnie Simpson sa už odmalička snažila presadiť v modelingu, čo sa jej však nikdy naplno nepodarilo. Preto sa rozhodla, že svoje šťastie skúsi v reality šou. Preslávila sa hlavne vďaka programom Geordie Shore a Celebrity Big Brother.

V posledných mesiacoch sa však hviezdička podľa vlastných slov necítila vo svojom tele spokojná. Hlavnou príčinou boli kilá navyše, ktoré ju trápili po pôrode. Nakoniec s nimi však zatočila a vďaka pohybu a zlepšeným stravovacím návykom vyzerá fantasticky.

Výsledkom sa pochválila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. „Zmenila som to! Bola som na tom psychicky trošku zle, stratila som sebadôveru a cítila som, akoby som stratila samú seba. Pribrala som veľa kíl a myslela som si, že sa budem navždy cítiť tak trošku na ho*no. Ale potom, čo som schudla takmer 16 kilogramov, cítim, že som to opäť ja. Začala som cvičiť a stravovať sa zdravšie," napísala Simpson. 

K jej novej postave jej okamžite gratulovali aj jej fanúšikovia. Jeden z nich napísal: „Vyzeráš úžasne Marnie." Aj ďalší jej sledovatelia uznali, že tvrdá práca si zaslúži uznanie. „Obe tvoje podoby vyzerajú úžasne. Ale klobúk dole za tvoje odhodlanie," pochválil ju komentujúci. Čo na túto premenu hovoríte vy?

Viac o téme: Marnie Simpson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu