Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Manželka hviezdy z Prcičiek ukázala bruško: Tehotenskou fotkou pobúrila verejnosť!

Jenny Mollen ukázala svetu tehotenské bruško. Zobraziť galériu (8)
Jenny Mollen ukázala svetu tehotenské bruško. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Preboha! Je pochopiteľné, že za herca Jasona Biggsa (38), ktorý v komédii Prci, prci, prcičky stvárnil nadržaného Jima, sa mohla vydať len žena so zmyslom pre humor. Jeho kolegyňa Jenny Mollen (37) taká rozhodne je. Manželia majú trojročného synčeka Sida a momentálne sú opäť v radostnom očakávaní. Blondínkina hrdo ukázala tehotenské bruško celému svetu, no drsnej kritike sa veru nevyhla.

Tehotenské akty sú v súčasnosti celkom bežné. S nahým guľatým bruškom sa fotia už nielen celebrity, ale aj mnohé obyčajné mamičky. Pomerne odvážny záber si v uplynulých dňoch zadovážila herečka Jenny Mollen, známa skôr ako manželka Jasona Biggsa. 

Plavovláska zverejnila na instagrame fotku z kúpeľne, na ktorej pózuje spoločne s trojročným synčekom Sidom. Fotografom bol zrejme Jason a jeho polovička je celkom nahá, pričom si prsia kryje rukou. Pod záberom sa objavilo množstvo gratulácii. Rozpútala sa však aj búrlivá diskusia. Mnohí celebritnú rodinku otvorene kritizujú.

„Preboha! Prečo to tomu dieťaťu robíte? Veď bude mať traumu,” znie jeden z mnohých kritických komentárov. „Takéto zábery určite nepatria na internet,” pridávajú sa ďalší z radov pobúrených fanúšikov. Aký je váš názor na kontroverzný záber?

Jenny Mollen pózovala pred objektívom manžela celkom nahá. Spoločnosť jej robil aj trojročný synček Sid.
Zobraziť galériu (8)
Jenny Mollen pózovala pred objektívom manžela celkom nahá. Spoločnosť jej robil aj trojročný synček Sid.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jason BiggsJenny Mollen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu