Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z obéznej hviezdy je štíhla cica: Účet? 50 tisíc eur a ukrutné bolesti!

Takto vyzerala Mama June kedysi... Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerala Mama June kedysi...

LOS ANGELES - Brutálna premena! Američanka Mama June (37) patrí k hviezdičkám, ktoré sú verejnosti známe účinkovaním v reality šou. Obézna mamička sa o svoje súkromie delila s celým svetom prostredníctvom viacerých relácií. Najväčšou parťáčkou jej bola tučnučká dcéra Honey Boo Boo, ktorá kedysi súťažila na detskej miss. Dnes by na súťaži krásy uspela skôr jej mama, ktorá zo seba pomocou diét a plastických operácií urobila iného človeka. Neveríte? Pozrite!

June Shannon a jej svojrázna rodinka je v Amerike dobre známa vďaka vlastným reality šou. Najnovšia má názov Mama June: From Not to Hot a zachytáva brutálnu premenu kedysi obéznej (dnes už skvele vyzerajúcej) blondínky. 

Mama June sa zbavila desiatok kilogramov za pomoci diét, trénera a plastických operácií. Tie ju podľa medializovaných informácií stáli viac ako 48 tisíc eur. Blondínka si vytrpela ukrutné bolesti pri zmenšovaní žalúdka, úprave pŕs, plastike brucha, odstránení prebytočnej kože a dvojitej brady.

Rozhodne jej to ale za to stálo. Vyzerá totiž ako celkom iný človek. Mamu June "naštartoval" k premene jej bývalý partner, ktorý ju vymenil za inú ženu. Blondínka odhodlane tvrdí, že by sa k nemu nevrátila ani za svet. Zároveň sa netají tým, že by bola rada príkladom pre zvyšok svojej rodiny. Tú tvoria jej štyri preafektované a nie zrovna najchudšie dcéry, ktorým by rozhodne prospelo zhodiť nejaké to kilečko.     

Takto vyzerá Mama June dnes.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerá Mama June dnes.  (Zdroj: WeTV)

Mama June sa zmenšila z veľkosti 24 na 4.
Zobraziť galériu (9)
Mama June sa zmenšila z veľkosti 24 na 4.  (Zdroj: WeTV)

VIDEO: Pozrite sa, ako na premenu Mamy June reagovali jej najbližší. 

Viac o téme: Mama JuneHoney Boo Booo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu