Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bežné ženy vyskúšali diétu modeliek: S telom sa diali hrozné veci

Candace a Michelle Zobraziť galériu (3)
Candace a Michelle (Zdroj: Youtube/Candace Lowry)

LOS ANGELES - Zdá sa, že modelky Victoria‛s Secret nemusia byť len pekné a sošné. Za ich závideniahodnou postavou stojí tiež tvrdý asketizmus. Diétu modeliek slávnej značky spodnej bielizne sa rozhodli vyskúšať dve mladé youtuberky, ktoré tvrdia, že ani krásna postava nestojí za to utrpenie.

Candace a Michelle z Los Angeles sa na pár dní ocitli v koži modeliek značky Victoria‛s Secret, ktoré sa pripravujú na módnu prehliadku a chcú na móle vystaviť na obdiv svoju dokonalú postavu. Namiesto pocitu odľahčenia a zvýšenej atraktivity však zažili len ťažké vyčerpanie, náladovosť a okúsili, aké je to byť podvyživená.

Aké absurdné diéty držia celebrity: To si vážne myslia, že takto schudnú?!

Dievčatá si povedali, že budú štyri dni jesť ako radia supermodelky. Na konci experimentu však priznali, že by to rozhodne neodporúčali každému. Chceli sa podobať na modelku Adrianu Lima, ktorá novinárom kedysi prezradila, ako si uťahuje opasok, keď chce mať superštíhlu postavu. Deväť dní pred prehliadkou vraj modelka pije iba proteínové koktaily a pije množstvo vody. Dva dni pred dňom D už pije iba vodu a 12 hodín pred prehliadkou neprijímala vôbec nič.

Bežné ženy vyskúšali diétu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Candace Lowry)

Bežné ženy vyskúšali diétu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Candace Lowry)

Počas prvého dňa diéty jedli youtuberky len ľahkú stravu zloženú z ovsených vločiek, vaječných bielkov a plátkov pomaranča. Na večeru si dopriali brokolicu, quinou a kuracie prsia. Už na druhý deň sa však cítili byť unavené. Keď sa dali na tekutú diétu, začali ich trápiť aj výkyvy nálad. „Táto diéta je hrozná a ja by som ju priala len najhorším nepriateľom,“ povedala Michelle, podľa ktorej takáto diéta rozhodne nie je dobrým spôsobom na chudnutie. Navyše, dievčina vraj začala kvôli hladovaniu trpieť aj poruchou spánku.

Viac o téme: DiétaVictoria‛s Secret
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu