Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

XXL modelka v zarezaných plavkách: Tak horšiu fotku určite nemá!

Viete, komu patrí tento zadok? Zobraziť galériu (7)
Viete, komu patrí tento zadok? (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Ktovie, či by ju vzali do Baywatchu! Ashley Graham (28) je najznámejšou plus-size modelkou súčasnosti. Jej kypré telo zdobí stránky najprestížnejších magazínov a už viackrat pózovala pre Sports Illustrated. V týchto dňoch pobehovala po pláži v zarezaných červených plavkách, ktoré nosili sexi záchranárky z obľúbeného seriálu Pobrežná hliadka. Paparazzom sa však podarilo urobiť záber, z ktorého brunetka nebude nadšená.

Ashley Graham urobila zo svojho nedostatku prednosť. Práve vďaka oblej postave sa jej podarilo preraziť v plus size modelingu. Dnes bežne plní stránky bulváru, nechýba na spoločenských podujatiach a je dobre známa aj paparazzom.

Tí ju nafotili tento týždeň na pláži, kde pózovala v legendárnych červených plavkách, ktoré preslávil seriál Pobrežná hliadka. Keďže ide o dosť odvážny model, zvýraznil všetky jej nedostatky.

Na tie je však Ashley hrdá. „Cvičím, snažím sa jesť dobre a milujem svoje telo. Nehanbím sa za pár hrbolčekov a celulitídu. A ani vy by ste sa nemali!” vyjadrila sa nedávno kyprá brunetka. 

Ashley Graham sa oblečená v zarezaných plavkách takto trepala na skúter.
Zobraziť galériu (7)
Ashley Graham sa oblečená v zarezaných plavkách takto trepala na skúter.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ashley Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu