Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

TOPky z Oscarov 2017: Megatrapas, »bomby« vo výstrihu a rozzúrená Meryl Streep!

Oscary sú rozdané. Zobraziť galériu (22)
Oscary sú rozdané. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Sošky sú rozdané! Noc z nedele na pondelok sa niesla v znamení odovzdávania cien Akadémie filmových umení a vied. Podujatie patrí k najsledovanejším akciám roka. 89. ročník Oscarov sa do dejín zapíše najmä vďaka poriadnému trapasu, ktorý sa prihodil v závere ceremoniálu. Čo všetko nás ešte počas výnimočného večera zaujalo?

„Pokazil mi celý večer!” Tak nejako reagovala Meryl Streep, ktorú návrhár Karl Lagerfeld obvinil z toho, že chcela peniaze za to, že predvedie na Oscaroch jeho róbu. „Urobili sme návrhy a začali sme tie šaty (ktoré mali stáť 100 tisíc eur) šiť. Zrazu sme dostali z jej tímu správu, aby sme nepokračovalii, že našli niekoho, kto im zaplatí,” vyjadril sa pre médiá dizajnér, ktorého blondínka označila za klamára. Karl sa neskôr vyjadril, že došlo k nedorozumeniu, no Meryl mu zrejme tak skoro neodpustí.
Zobraziť galériu (22)
„Pokazil mi celý večer!” Tak nejako reagovala Meryl Streep, ktorú návrhár Karl Lagerfeld obvinil z toho, že chcela peniaze za to, že predvedie na Oscaroch jeho róbu. „Urobili sme návrhy a začali sme tie šaty (ktoré mali stáť 100 tisíc eur) šiť. Zrazu sme dostali z jej tímu správu, aby sme nepokračovalii, že našli niekoho, kto im zaplatí,” vyjadril sa pre médiá dizajnér, ktorého blondínka označila za klamára. Karl sa neskôr vyjadril, že došlo k nedorozumeniu, no Meryl mu zrejme tak skoro neodpustí.  (Zdroj: SITA)

Odovzdávaniu zlatých sošiek dominovali aj zlaté róby. Predviedli sa v nich napríklad víťazka v kategórii Najlepšia herečka v hlavnej úlohe - Emma Stone, či modelka Chrissy Teigen a herečky Charlize Theron, Dakota Johnson a Jessica Biel.
Zobraziť galériu (22)
Odovzdávaniu zlatých sošiek dominovali aj zlaté róby. Predviedli sa v nich napríklad víťazka v kategórii Najlepšia herečka v hlavnej úlohe - Emma Stone, či modelka Chrissy Teigen a herečky Charlize Theron, Dakota Johnson a Jessica Biel.  (Zdroj: SITA)

Pre krásu sa trpí! Nicole Kidman sa na krku vytvorili nepekné červené fľaky. Oveľa viac ale zaujala vášnivými bozkami, ktoré si s manželom na červenom koberci vymieňali.
Zobraziť galériu (22)
Pre krásu sa trpí! Nicole Kidman sa na krku vytvorili nepekné červené fľaky. Oveľa viac ale zaujala vášnivými bozkami, ktoré si s manželom na červenom koberci vymieňali.  (Zdroj: profimedia.sk)

Taraji P. Henson, Scarlett Johansson a Salma Hayek predviedli svoje ženské zbrane. Blondínka ukázala svetu aj tetovanie pod prsníkom.
Zobraziť galériu (22)
Taraji P. Henson, Scarlett Johansson a Salma Hayek predviedli svoje ženské zbrane. Blondínka ukázala svetu aj tetovanie pod prsníkom.  (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

Stretnúť na akcii rovnako oblečenú ženu - nič príjemné! Herečky Emma Roberts a Michelle Williams by o tom vedeli niečo povedať. Na tohtoročné Oscary sa nechtiac obliekli ako dvojičky.
Zobraziť galériu (22)
Stretnúť na akcii rovnako oblečenú ženu - nič príjemné! Herečky Emma Roberts a Michelle Williams by o tom vedeli niečo povedať. Na tohtoročné Oscary sa nechtiac obliekli ako dvojičky.  (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

Medzi tie najväčšie hviezdy sa podarilo dostať aj skupinke obyčajných ľudí, ktorých spoločne s kamerami pozdravil moderátor večera Jimmy Kimmel. Medzi nimi sa našli aj snúbenci, ktorých obľúbený herec Denzel Washington akoby zosobášil - Vyhlasujem vás za muža a ženu. Pobozkajte nevestu! - poznamenal, čím prítomných dobre pobavil.
Zobraziť galériu (22)
Medzi tie najväčšie hviezdy sa podarilo dostať aj skupinke obyčajných ľudí, ktorých spoločne s kamerami pozdravil moderátor večera Jimmy Kimmel. Medzi nimi sa našli aj snúbenci, ktorých obľúbený herec Denzel Washington akoby zosobášil - Vyhlasujem vás za muža a ženu. Pobozkajte nevestu! - poznamenal, čím prítomných dobre pobavil.  (Zdroj: abc)

Na twitteri bola za hviezdu blondínka s bujným výstrihom, ktorá robila garde hercovi Ryanovi Goslingovi. Išlo o jeho sestru Mandi. Partnerka Eva Mendes zrejme uprednostnila starostlivosť o deti.
Zobraziť galériu (22)
Na twitteri bola za hviezdu blondínka s bujným výstrihom, ktorá robila garde hercovi Ryanovi Goslingovi. Išlo o jeho sestru Mandi. Partnerka Eva Mendes zrejme uprednostnila starostlivosť o deti.  (Zdroj: abc)

Už nebude len jeho bratom! Sošku v kategórii Najlepší herec v hlavnej úlohe si odniesol domov mladší brat slávneho Bena Afflecka, Casey, ktorý ohúril výkonom vo filme Manchester by The Sea. Súrodenci sa vrúcne objímali.
Zobraziť galériu (22)
Už nebude len jeho bratom! Sošku v kategórii Najlepší herec v hlavnej úlohe si odniesol domov mladší brat slávneho Bena Afflecka, Casey, ktorý ohúril výkonom vo filme Manchester by The Sea. Súrodenci sa vrúcne objímali.  (Zdroj: SITA)

Prečo nevie Nicole Kidman normálne tlieskať? Takúto otázku si pri pohľade na herečku kládli zrejme viacerí. Svedčia o tom aj reakcie na sociálnych sieťach.
Zobraziť galériu (22)
Prečo nevie Nicole Kidman normálne tlieskať? Takúto otázku si pri pohľade na herečku kládli zrejme viacerí. Svedčia o tom aj reakcie na sociálnych sieťach.  (Zdroj: abc)

Pri vyhlasovaní poslednej kategórie došlo k poriadnému trapasu. Warren Beatty oznámil, že najlepším filmom sa stal muzikál La La Land. Ako pár minút na to vyšlo najavo, došlo k nedorozumeniu. Sošku Oscara napokon získali tvorcovia počinu Mooonlight. Trapas, aký v histórii odovzdávania prestížnych cien nemá obdoby, vznikol preto, lebo mal Warren v rukách nesprávnu obálku.
Zobraziť galériu (22)
Pri vyhlasovaní poslednej kategórie došlo k poriadnému trapasu. Warren Beatty oznámil, že najlepším filmom sa stal muzikál La La Land. Ako pár minút na to vyšlo najavo, došlo k nedorozumeniu. Sošku Oscara napokon získali tvorcovia počinu Mooonlight. Trapas, aký v histórii odovzdávania prestížnych cien nemá obdoby, vznikol preto, lebo mal Warren v rukách nesprávnu obálku.  (Zdroj: SITA)


Pozrite si tiež: 

VIDEO Oscary sú rozdané: Šok večera, La La Land nie je najlepší, vymenili obálky!

Červený koberec z noci Oscarov 2017: Pôvabná Emma Stone za dámu, nežná a nestarnúca Jessica Alba! 

Najlepšie momenty z večera Oscarov: Justin Timberlake s manželkou vás pobavia vtipnou momentkou! 


Viac o téme: Oscary89th Academy Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu