Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Miláčik tínedžeriek Bieber v rukách polície: Mal napadnúť človeka!

Justin Bieber Zobraziť galériu (5)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Clevelandská polícia vyšetruje údajné napadnutie istého Rodneyho Cannona, ktorého sa vraj dopustil kanadský spevák Justin Bieber. Tridsaťštyriročný muž z Las Vegas, ktorý ho v utorok udal polícii, sa s ním dostal do potýčky vlani 8. júna v hoteli v Clevelande, kde sa stretli po basketbalovom zápase.

Podľa policajnej správy si interpret s Cannonom vypil a zobral mu okuliare, pričom ten si ho vzápätí vyfotil. To Biebera nahnevalo, vytrhol mu z rúk mobil a začal vymazávať fotografie. Muž si telefón následne zobral späť a chcel aj okuliare, ale 22-ročný rodák z Londonu v Ontariu ho niekoľkokrát udrel do tváre. On ho preto zvalil na zem, na čo zareagovali Bieberovi ochrankári, ktorí ho tiež viackrát udreli. Cannon údajne po incidente absolvoval vyšetrenie v nemocnici. Interpretov zástupca sa k situácii zatiaľ nevyjadril. 

Justin Drew Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a Purpose (2015). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Počas kariéry stihol získať napríklad jednu cenu Grammy, dve BRIT Awards, dvanásť American Music Awards, štrnásť Billboard Music Awards, či dvadsať Teen Choice Awards. 

Viac o téme: Justin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu