Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Moderátor na smiech, striptíz pred kamerami, tehotná Beyoncé takmer nahá a Rihanna s ploskačkou!

Aj toto možno zaradiť medzi najzaujímavejšie momenty odovzdávania cien Grammy 2017. Zobraziť galériu (7)
Aj toto možno zaradiť medzi najzaujímavejšie momenty odovzdávania cien Grammy 2017. (Zdroj: CBS a beyonce.com)

LOS ANGELES - Nedeľný večer sa niesol v znamení odovzdávania hudobných cien Grammy. Na podujatí samozrejme nechýbali ani tie najväčšie hviezdy. V spoločnosti sa prvýkrát od oznámenia radostnej správy, že čaká dvojičky, ukázala aj speváčka Beyoncé. Nebola však jediná, kto na seba strhol pozornosť. Pozrite!

O zaujímavý moment sa hneď v úvode večera postaral moderátor James Corden. Ten totiž svoj príchod na pódium zahral tak, akoby sa pokašľalo všetko, čo sa len dalo. Najskôr sa cestou na schody zasekol, potom sa pod ním prepadli a nakoniec sa nimi zgúľal. „Zastavte to! Toto je pohroma!” kričal britský komik, ktorý prítomných ozaj pobavil.
Zobraziť galériu (7)
O zaujímavý moment sa hneď v úvode večera postaral moderátor James Corden. Ten totiž svoj príchod na pódium zahral tak, akoby sa pokašľalo všetko, čo sa len dalo. Najskôr sa cestou na schody zasekol, potom sa pod ním prepadli a nakoniec sa nimi zgúľal. „Zastavte to! Toto je pohroma!” kričal britský komik, ktorý prítomných ozaj pobavil.  (Zdroj: cbs)

VIDEO: James Corden a jeho (ne)vydarený úvod na Grammy Awards 2017.  

O slušný rozruch sa postarali aj Tyler Joseph a Josh Dun, členovia kapely Twenty One Pilots, ktorí si domov odniesli sošku za víťazstvo v kategórii Najlepší popový výkon dua alebo skupiny. Keď si ju išli prevziať, priamo pred kamerami si vyzliekli nohavice a na pódium sa postavili v boxerkách. Počas ďakovnej reči svoje konanie vysvetlili. Urobili tak preto, lebo pred rokmi so skupinkou kamarátov sledovali odovzdávanie cien Grammy. „Zrazu sme si uvedomili, že sme všetci v spodnej bielizni.  V tom čase sme boli nikto. Dohodili sme sa, že ak raz pôjdeme na Grammy a vyhráme, mali by sme si prevziať cenu práve takto. Takže, všetci doma, čo sa na nás pozeráte, možno ste na rade,” objasnila dvojica.
Zobraziť galériu (7)
O slušný rozruch sa postarali aj Tyler Joseph a Josh Dun, členovia kapely Twenty One Pilots, ktorí si domov odniesli sošku za víťazstvo v kategórii Najlepší popový výkon dua alebo skupiny. Keď si ju išli prevziať, priamo pred kamerami si vyzliekli nohavice a na pódium sa postavili v boxerkách. Počas ďakovnej reči svoje konanie vysvetlili. Urobili tak preto, lebo pred rokmi so skupinkou kamarátov sledovali odovzdávanie cien Grammy. „Zrazu sme si uvedomili, že sme všetci v spodnej bielizni. V tom čase sme boli nikto. Dohodili sme sa, že ak raz pôjdeme na Grammy a vyhráme, mali by sme si prevziať cenu práve takto. Takže, všetci doma, čo sa na nás pozeráte, možno ste na rade,” objasnila dvojica.  (Zdroj: SITA)

VIDEO: Členovia kapely Twnty One Pilots a ich "striptíz" pred kamerami. 

Za dych vyrážajúce možno označiť vystúpenie tehotnej Beyoncé. Na pódiu bol najskôr jej polonahý hologram. Zábermi sa spevácka diva neskôr pochválila aj na svojej stránke. Počas vystúpenia mala oblečenú bohato zdobenú róbu, v ktorej vyzerala ako hotová kráľovná.
Zobraziť galériu (7)
Za dych vyrážajúce možno označiť vystúpenie tehotnej Beyoncé. Na pódiu bol najskôr jej polonahý hologram. Zábermi sa spevácka diva neskôr pochválila aj na svojej stránke. Počas vystúpenia mala oblečenú bohato zdobenú róbu, v ktorej vyzerala ako hotová kráľovná.  (Zdroj: SITA)

 

Speváčka Beyoncé sa na pódiu objavila aj v takejto podobe.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Beyoncé sa na pódiu objavila aj v takejto podobe.  (Zdroj: beyonce.com)

 

Speváčka Rihanna mala síce osem nominácií, no ani jedna sa nepremenila na víťazstvo. Na sociálnych sieťach ju však rozoberali asi všetci. Speváčku totiž párkrát zachytila kamera, ako popíja z ploskačky vyzdobenej diamantami.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Rihanna mala síce osem nominácií, no ani jedna sa nepremenila na víťazstvo. Na sociálnych sieťach ju však rozoberali asi všetci. Speváčku totiž párkrát zachytila kamera, ako popíja z ploskačky vyzdobenej diamantami.  (Zdroj: cbs)

 

 

Speváčka Adele si domov odniesla päť sošiek. Pri preberení ceny za Album roka sa jej chcela vzdať v prospech Beyoncé, ktorú dojatím rozplakala. Zaujímavé je, že krátko na to sa jej vraj nechtiac podarilo sošku zlomiť. Žeby sa chcela aspoň takto podeliť? Blondínka narobila tiež rozruch, keď na pódiu spomenula manžela. Dala tak najavo, že sa v tajnosti vydala.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Adele si domov odniesla päť sošiek. Pri preberení ceny za Album roka sa jej chcela vzdať v prospech Beyoncé, ktorú dojatím rozplakala. Zaujímavé je, že krátko na to sa jej vraj nechtiac podarilo sošku zlomiť. Žeby sa chcela aspoň takto podeliť? Blondínka narobila tiež rozruch, keď na pódiu spomenula manžela. Dala tak najavo, že sa v tajnosti vydala.  (Zdroj: SITA)

 

 

 

 

Viac o téme: Grammy Awards 2017
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu