Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odvážny výstrih odhalil vnady: Žiadny silikón, len príroda!

Emily Althaus Zobraziť galériu (7)
Emily Althaus (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Odvahy má na rozdávanie! Reč je o Emily Althaus, známej zo seriálu Orange Is The New Black. Herečka zavítala na odovzdávanie cien SAG Awards v róbe s výstrihom takmer po pupok. Ten odhaľoval plavovláskine prsia, ktoré akoby len zázrakom zostali na svojom mieste.

Príroda k nej bola štedrá! Odvážne róby s hlbokým výstrihom sú kúsok, ktorý má svoje miesto v šatníku takmer každej hviezdnej krásky. Výnimkou nie je ani herečka Emily Althaus. Tá odvážne outfity priam zbožňuje. Jeden taký vyvetrala aj na nedeľnom odovzdávaní cien SAG Awards.   

„Wau! Vyzeráš fantasticky. Krásny úsmev a sexi outfit,” znie jeden z viacerých pochvalných komentárov od fanúšikov. Plavovláska vo výstrihu odhalila bujné vnady, ktoré ozdobila tiež zaujímavým šperkom. Nuž, je isté, že Emily do očí v ten večer nikto nepozeral.   

Emily Althaus sa na udeľovanie cien SAG Awards vybrala v takejto odvážnej róbe.
Zobraziť galériu (7)
Emily Althaus sa na udeľovanie cien SAG Awards vybrala v takejto odvážnej róbe.  (Zdroj: Instagram)

Emily Althaus a jej kolegovia zo seriálu Orange Is The New Black sa radovali z ocenenia. Herečka bola vďaka mega výstrihu neprehliadnuteľná.
Zobraziť galériu (7)
Emily Althaus a jej kolegovia zo seriálu Orange Is The New Black sa radovali z ocenenia. Herečka bola vďaka mega výstrihu neprehliadnuteľná.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: SAG AwardsEmily Althaus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu