Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Priznanie kontroverznej modelky: Som rada, že som nezmenila pohlavie

Ruby Rose Zobraziť galériu (4)
Ruby Rose (Zdroj: SITA)

SIDNEY - Austrálska modelka, herečka a dídžejka Ruby Rose je rada, že v mladosti neprešla zmenou pohlavia, aj keď sa správala viac ako chlapec.

„Keď som vyrastala, vždy som chcela mať chlapčenské meno - Charlie, Billie, Max, Frankie. Ale viete, moja mama chcela dievčenskú princezničku. Každý mal bábiky Barbie, ja som mala ninja korytnačky a Supermana. Bola som pobláznená za komiksami o Archiem. Hrávala som futbal s chalanmi," povedala v rozhovore pre magazín The Edit spoločnosti Net-a-Porter. „Som žena, chcem mať jedného dňa deti, takže som spokojná s tým, že som predtým nič nezmenila," dodala.

Rodáčka z Melbourne, ktorá momentálne randí so speváčkou Jess Origliasso z dua The Veronicas, okrem toho priznala, že si ju ľudia mýlia s mužmi a oslovujú ju pane. To jej však neprekáža. Ruby Rose Langenheim začínala ako moderátorka v austrálskej MTV, neskôr sa začala venovať aj modelingu a herectvu. Je známa napríklad zo seriálu Orange Is the New Black (2013), kde sa v tretej sérii predstavila ako väzenkyňa Stella Carlin. Okrem toho si zahrala aj v snímkach Around the Block (2013) či xXx: Návrat Xandera Cagea (2017). Okrem toho sa tento rok sa ukáže v snímkach Resident Evil: Posledná kapitola a pokračovaní trileru John Wick (2014). 

Viac o téme: Ruby Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu