Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z českého herca je žena: Po 35 rokoch si zmenil pohlavie!

Herečka Lucie Brychtová sa narodila ako muž. Zobraziť galériu (9)
Herečka Lucie Brychtová sa narodila ako muž. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Jej príbeh je ako vystrihnutý z hollywoodskeho filmu, no ide o realitu! Česká herečka Lucie Brychtová (40) sa narodila ako muž – Petr. Vo svojej telesnej schránke sa však necítila vôbec dobre, a tak sa pred piatimi rokmi napokon rozhodla k drastickej zmene pohlavia. Dnes je z muzikálového umelca už žena, ktorá sa o svojom kontroverznom tajomstve dokonca rozhodla urobiť aj vlastnú inscenáciu.

Po vyštudovaní muzikálového herectva nemala Lucie Brychtová o prácu nikdy núdzu. Na základe tvrdej driny a úsilia sa začala objavovať aj vo viacerých známych predstaveniach na divadelných doskách. Po raketových úspechoch však prišlo obdobie, kedy s ňou divadlá nechceli ďalej spolupracovať.

Dôvod, prečo ľudia z umeleckého prostredia začali dávať od nej ruky preč, zaskočí aj vás! Lucie sa totiž narodila ako muž, no a práve to bolo pre vedenie zrejme hotovým kameňom úrazu. „Teraz je to krásny život. Byť ženou je oslobodzujúce. Keď som sa stala ženou, tak som sa konečne stala sama sebou a som šťastná,“ otvorene priznala Češka, ktorá bola pred drastickou premenou Petrom Brychtom.

Herečka tvrdí, že mužské telo bolo len jej telesnou schránkou. Vo svojom vnútri sa vždy cítila ako žena a na finálne rozhodnutie stať sa ňou, čakala až do svojich 35-tich rokov. Potom si povedala, že ako Petr už viac žiť nechce, začala užívať hormonálne lieky a podstúpila i mnohé chirurgické zákroky či vyšetrenia. A hoci sa obrovskej zmeny najprv obávala, okolie i najbližší ju prijali napokon dobre.

Svoj kontroverzný príbeh sa preto rozhodla pretaviť aj do inscenácie, ktorá je zrkadlom jej neľahkej cesty životom. „Najskôr som si povedala, že koho to bude zaujímať. Ale po premene som sa už na javisko nedostala, a tak som v tom videla cestu, ako sa tam vrátiť,“ zhodnotila v rozhovore pre magazín Reflex konečne šťastná žena.

Herečka Lucie Brychtová sa narodila v mužskom tele. Takto vyzerala pred drastickými premenami.
Zobraziť galériu (9)
Herečka Lucie Brychtová sa narodila v mužskom tele. Takto vyzerala pred drastickými premenami.  (Zdroj: Foto: archív L.B.)

 

Viac o téme: Lucie Brychtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu