Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ženy Willa Smitha v bikinách ohúria: 45-ročná mama sa vedľa dcéry hanbiť nemusí!

Will Smith Zobraziť galériu (5)
Will Smith (Zdroj: SITA)

HAVAJ - Vyzerá fantasticky! V obľúbených destináciách sa to od začiatku roka len tak hemží celebitami. Mnohé známe tváre totiž rok 2017 odštartovali oddychom a leňošením. Dovolenku si dopriala aj rodinka herca Willa Smitha (48), ktorý však svojím najbližším na pláži nerobil spoločnosť. Paparazzi nafotili len jeho ratolesti a manželku Jadu Pinkett Smith (45), ktorej to v dvojdielných bikinách ozaj svedčalo.

Hoci dcéra Willa Smitha a jeho ženy Jady - Willow skúša preraziť v šoubiznise ako speváčka a herečka, niet pochýb, že by sa uchytila aj vo svete modelingu. 16-ročná slečna má štihlu postavičku, ktorá spoločne s jej zjavom tvorí zaujímavú komináciu. 

Nečudo, že prominentná dcéra neušla pozornosti paparazzov, keď spoločne s bratom a mamou oddychovala na Havaji. Mimochodom, 45-ročná Jada si tiež zaslúži slová uznania a pochvaly. V bielych bikinách totiž predviedla krivky, ktoré by jej nejedna rovesníčka mohla závidieť.  

Jada Pinkett Smith a jej dcéra Willow si užívali dovolenku na Havaji. V bikinách vyzerajú obe fantasticky.
Zobraziť galériu (5)
Jada Pinkett Smith a jej dcéra Willow si užívali dovolenku na Havaji. V bikinách vyzerajú obe fantasticky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Willow SmithJada Pinkett SmithWill Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu