Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nezmyselné naťahovačky známeho speváka: Pozrite, čo mu nechcú úrady povoliť!

Ed Sheeran Zobraziť galériu (5)
Ed Sheeran (Zdroj: SITA)

SUFFOLK - Úrady v anglickom grófstve Suffolk nepovolili spevákovi Edovi Sheeranovi, aby si pri svojom vidieckom sídle postavil parkovisko. Ako dôvod uviedli, že by jedenapolpodlažná stavba narúšala vzhľad okolia a mohla by tak spôsobiť značnú škodu.

Dvadsaťpäťročný Angličan následne podal voči rozhodnutiu odvolanie. V ňom tvrdí, že na pozemku už podobné parkovisko stálo, no museli ho zbúrať pre výstavbu bazéna, a preto v jeho opätovnom vzniku nevidí problém. Jeho plán údajne podporila aj miestna farnosť a nemajú s tým problém ani susedia. 

Edward Christopher Sheeran vydal v septembri 2011 debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Predvlani uviedol na trh druhú štúdiovku x, na ktorej sa nachádzajú single ako Thinking Out Loud či Photograph. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad dve Grammy, štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards. 

Viac o téme: Ed SheeranEdward Christopher Sheeran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu