Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ed Sheeran má tajný sen: Figuruje v ňom sexi Beyoncé!

Ed Sheeran Zobraziť galériu (5)
Ed Sheeran (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický spevák a hudobník Ed Sheeran by chcel nahrať skladbu s americkou interpretkou Beyoncé. Dvadsaťpäťročný muzikant, ktorý s o desať rokov staršou niekdajšou členkou nefungujúcej skupiny Destiny's Child už spolupracoval, to prezradil v rozhovore pre MTV UK. „Už som s Beyoncé vystupoval, ale rád by som s ňou nahral skladbu. Absolvovali sme skvelé vystúpenie na počesť Stevieho Wondera, potom sme si počas jej koncertu zaspievali Drunk In Love a to je všetko. Rád by som s ňou nahral nejakú originálnu pieseň," objasnil Sheeran.

Edward Christopher Sheeran vydal v septembri 2011 debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. V roku 2014 uviedol na trh druhú štúdiovku x, na ktorej sa nachádzajú single ako Thinking Out Loud či Photograph.

S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad dve Grammy, štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards. V marci vydá tretí album ÷, ktorý bude obsahovať napríklad single Castle on the Hill a Shape of You. 

Viac o téme: BeyoncéEd Sheeran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu