Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsný imidž mladej herečky: Na krehkú krásku zabudnite!

Bella Thorne Zobraziť galériu (9)
Bella Thorne (Zdroj: Lionsgate)

LOS ANGELES - Ako iný človek! Bella Thorne (19) už dávno nie je tou tínedžerkou, ktorá tancovala v seriáli detskej televíznej stanice Disney Channel - Shake It Up. Veľmi rada to potvrdzuje pri každej možnej príležitosti. Mladá herečka sa pred pár dňami vybrala na žúr a pri tej príležitosti stavila na vulgárne pôsobiaci outfit. Príliš nežne nevyzerajú ani tmavé vlasy, či náušnica v nose, ktoré ju aktuálne zdobia.

Zmenila sa! Zbaviť sa "nálepky" detská hviezda nie je vôbec jednoduché. Svoje o tom vie napríklad Miley Cyrus, ktorá už s rozkošnou Hannah Montanou nemá takmer nič spoločné. V poslednej dobe skoncovala s imidžom dievčatka aj jej menej známa kolegyňa Bella Thorne.

Kedykoľvek sa mladá herečka ukáže na verejnosti, strhne na seba pozornsť. Kratučké šortky, vykukajúce prsia, absencia spodnej bielizne, či kúsky, ktoré toho veľa neskryjú, sú bežnou súčasťou jej šatníka.

Bella podstúpila v poslednej dobe aj zmenu účesu. Ryšavé vlasy najskôr prefarbila na výrazne červené, dnes ich má tmavomodré. Drsný imidž dotvára aj náušnica v nose. Kedy sa vám táto hviezdička páči viac?

Bella Thorne ako hviezdička detskej stanice Disney Channel.
Zobraziť galériu (9)
Bella Thorne ako hviezdička detskej stanice Disney Channel.  (Zdroj: Disney Channel)

Takto vyzerala Bella Thorne minulý rok.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerala Bella Thorne minulý rok.

Bella Thorne má momentálne tmavomodré vlasy, prepichnutý nos a preferuje vulgárne pôsobiace outfity.
Zobraziť galériu (9)
Bella Thorne má momentálne tmavomodré vlasy, prepichnutý nos a preferuje vulgárne pôsobiace outfity.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bella Thorne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu