Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Detská hviezda zavítala do Ríma: Príšerný mejkap a šaty ako prostitútka!

Bella Thorne predviedla takýto mejkap. Zobraziť galériu (9)
Bella Thorne predviedla takýto mejkap. (Zdroj: profimedia.sk)

RÍM - Niekto tu má rád červenú! Poviete si, keď zbadáte aktuálne fotky herečky Belly Thorne (20). Tá sa zviditeľnila na obrazovkách detskej televíznej stanice Disney Channel, no po oslávení 18. narodenín púta skôr pozornosť nahotou a kontroverzným správaním. Ako šedá myška rozhodne nevyzerala ani na premiére filmu Midnight Sun, kde zavítala v outfite inšpirovanom najznámejšou prostitútkou. Za zmienku ale rozhodne stojí aj jej líčenie.

Asi len málokto nepozná obľúbený film s názvom Pretty Woman, v ktorom stvárnili ústredné postavy charizmatický Richard Gere a krásna Julia Roberts. Príbeh o prostitútke, ktorá stretne pracháča a jej život sa zmení na rozprávku si obľúbili viaceré romantické duše. 

Ako sa zdá, patrí k nim aj herečka Bella Thorne. Tá sa už v minulosti inšpirovala outfitom filmovej Vivian. A rovnako tak aj šaty, ktoré Bella predviedla na červenom koberci v Ríme, pripomínajú červenú kreáciu zo známeho počinu.

Bella má štíhle krivky a akurátne prsia, takže v šatách vyzerala dobre. Jej líčenie však možno smelo označiť za hororové. Herečka totiž k farbe šiat doladila rúž aj očné tiene a výsledok je dosť odstrašujúci. 

Bella Thorne sa na červenom koberci predviedla v takýchto šatách.
Zobraziť galériu (9)
Bella Thorne sa na červenom koberci predviedla v takýchto šatách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Julia Roberts vo filme Pretty Woman stvárnila prostitútku Vivian a zažiarila aj v takejto róbe.
Zobraziť galériu (9)
Julia Roberts vo filme Pretty Woman stvárnila prostitútku Vivian a zažiarila aj v takejto róbe.  (Zdroj: Touchstone Pictures)

Viac o téme: Bella Thorne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu