Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prsnatá herečka ako Santova pomocníčka: Chlapi, bude vám ho-ho-ho-rúco!

Ariel Winter Zobraziť galériu (8)
Ariel Winter (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Kto by si to so Santom vymenil?! Vianoce sa pomaličky blížia a na najkrajšie sviatky roka sa pripravujú aj celebrity. Herečka Ariel Winter (18), známa zo seriálu Moderná rodina, potešila vianočne ladenou fotografiou najmä svojich mužských priaznivcov. Oblečenú v rajcovnom kostýmčeku a blonďavej parochni by si ju pod stromčekom našiel rád nejeden chlap.

Herečka Ariel Winter síce vhupla do šoubiznisu ako malé dievčatko, ale dnes je z nej už dospelá žena. A rada to dokazuje pri každej možnej príležitosti. Tmavovláska chodieva do spoločnosti oblečená v dráždivých outfitoch a jej instagram je plný sexi fotiek. 

Naposledy potešila fanúšikov fotkou, na ktorej je prezlečená za sexi pomocníčku Santa Clausa. Červený korzet zvýraznil herečkin bujný dekolt, kratučká suknička odhalila stehná. Prekvapenim bola a blonďavá hriva, ktorú Ariel vykúzlila pomocou parochne.

„Dostať ťa ako darček? Vôbec by som nenamietal. Ako blondínka si ozaj sexi,” znie jeden z komentárov pod fotkou. „Zlatko, v tomto kostýme ti to ozaj svedčí. Krása,” nešetria chválami ani dievčatá. Ktovie, čo by na takúto pomocníčku povedal samotný pán Claus... 

Ariel Winter
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)
 

Viac o téme: Ariel Winter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu