Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prsnatá herečka vytŕčala z davu: Dievča zlaté, no ty vyzeráš!

Ariel Winter Zobraziť galériu (10)
Ariel Winter (Zdroj: Instagram)

PALM SPRINGS - Festival Coachella je nielen podujatím plným hudby a umenia, ale aj prehlidkou zaujímavých outfitov. V dychvyrážajúcej kreácii sa počas tohto ročníka predviedla aj herečka Ariel Winter (19). Tá zaujala ružovými vlasmi, dotrhaným topom, ktorý odhaľoval jej prirodzene veľké vnady a kratučkých šortkách. Nečudo, že reakcie fanúšikov na túto kombináciu sú rôzne.

Festival Coachella sa síce skončil minulý víkend, no herečka Ariel Winter si na neho v týchto dňoch zaspomínala. S fanúšikmi sa prostredníctvom instagramu podelila o viacero fotiek, ktoré mnohým z nich vyrazili dych.

Hviezdička seriálu Moderná rodina totiž pôsobí na záberoch vulgárne a výstredne. A to nielen vďaka ružovej parochni... Kratké šortky toho z jej tela veľa nezakryli, rovnako tak ani krátky top, ktorý dosť odhaľoval jej prirodzene veľké vnady. 

„Zlatíčko, prečo si sa takto doriadila? Veď ty si sama o sebe výrazná. Toto naozaj nepotrebuješ,” znie jeden z mnohých komentárov. Viacerí páni však odvážnu kreáciu, v ktorej sa Ariel predviedla, ocenili. „Toto je neskutočne sexi. Takto by si mohla chodiť oblečená aj každý deň,” rozplýval sa vybraný herečkin fanúšik. Čo na jej outfit hovoríte vy? 

Ariel Winter bola v dave určite neprehliadnuteľná.
Zobraziť galériu (10)
Ariel Winter bola v dave určite neprehliadnuteľná.  (Zdroj: Instagram)

Ariel Winter sa zabávala na festivale v takomto odvážnom a výstrednom outfite.
Zobraziť galériu (10)
Ariel Winter sa zabávala na festivale v takomto odvážnom a výstrednom outfite.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ariel Winter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu