Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obdarená 19-tka naostro? Tá je viac nahá ako oblečená!

Ariel Winter Zobraziť galériu (9)
Ariel Winter (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Stále viac provokatívna! Keď sa Ariel Winter prvýkrát postavila pred kamery seriálu Moderná rodina, bola ešte dieťa. Dnes je z nej už dospelá žena, čo svetu veľmi rada dokazuje. V uplynulých dňoch oslávila prsnatá herečka 19. narodeniny. Na žúr sa obliekla do úsporného outfity, ktorý toho z jej tela veľa nezakryl.

Má pod tým vôbec bielizeň? Takto nejako reaguje hádam každý, kto zbadá fotky herečky Ariel Winter z jej nedávnej narodeninovej oslavy. Mladá tmavovláska mala na sebe minišaty s hlbokým výstrihom, extrémne vysokým rázporkom a celkom holým chrbtom. 

Ako prezrádzajú zábery, ktorými sa tmavovláska pochválila na instagrame, pod nimi mala zrejme len vysoko vykrajované tango nohavičky. Prsia, ktoré si Ariel dala v roku 2015 chirurgicky zmenšiť, podprsenku ozaj nepotrebujú.

Kým pôvaby mladej herečky obdivujú mnohí muži, ona je bláznivo zamilovaná do o 10 rokov staršieho kolegu Leviho Meadena. Na sociálnych sieťach obaja bežne zverejňujú zábery, na ktorých sa bozkávajú. No, bodaj by im to vydržalo čo najdlhšie.   

Ariel Winter zverejnila na instagrame fotku, kde sa bozkáva s milencom Levi Meadenom. Každý však rieši outfit, ktorý pôsobí dojmom, akoby bola naostro.
Zobraziť galériu (9)
Ariel Winter zverejnila na instagrame fotku, kde sa bozkáva s milencom Levi Meadenom. Každý však rieši outfit, ktorý pôsobí dojmom, akoby bola naostro.  (Zdroj: Instagram)

Herečka Ariel Winter slávila 19.narodeniny v takomto provokatívnom outfite.
Zobraziť galériu (9)
Herečka Ariel Winter slávila 19.narodeniny v takomto provokatívnom outfite.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ariel WinterModerná rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu