Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Gott na Slávikovi nečakane chýbal: Skončil opäť v nemocnici!

Karel Gott Zobraziť galériu (5)
Karel Gott (Zdroj: SITA)

PRAHA - Na sobotňajšom udeľovaní cien Český spevák rovnako ako vlani triumfovali Karel Gott, Lucie Bílá, Kabát a No Name. Prvý menovaný, ktorý v tejto ankete vyhral už 41-krát, sa stal aj absolútnym slávikom a tiež získal cenu za najobľúbenejšiu pieseň poslucháčov Rádia Impuls, a to za skladbu Země vstává.

Sedemdesiatsedemročný Gott, ktorý tento rok prekonal rakovinu, však na ceremoniál v Hudobnom divadle Karlín v Prahe neprišiel. Cenu v kategórii spevákov zaňho prebrala jeho dcéra Charlotte Ella. „Otec pozdravuje z nemocnice, kde je pre problémy s chrbtom," uviedla.

Zlatý Slávik na tom našťastie podľa všetkého nie je príliš zle. Po zdolaní zákernej choroby totiž len pred niekoľkými dňami vyšiel aj nový videoklip, ktorý vznikol počas natáčania jeho vystúpenia na koncerte s názvom Český mejdan s Impulsem. 

Tak to sme teda nečakali! Nepovedal nikto z divákov Českého slávika...

Svoju návratnú pieseň odpálil Gott živou premiérou práve v závere tejto emóciami nabitej šou. Dych berúcu atmosféru natáčalo až 16 kamier, ktoré okrem iného zachytili aj nefalšovanú radosť, či zaslúžené standing ovation obrovského davu nadšených fanúšikov.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu