Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Strach o Karla Gotta: Na poslednú chvíľu zrušil program… Ďalšie zdravotné problémy?!

Karel Gott nečakane zrušil program. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott nečakane zrušil program.

BRATISLAVA - Uznávaný a národom zbožňovaný Karel Gott (77) si prešiel v uplynulom období strastiplnou cestou. Speváka totiž po prekonaní zákernej rakoviny aj naďalej trápili zdravotné problémy. Strach o maestrov život sa preto logicky zvyšuje pri každej jeho absencii na vopred sľúbenej akcii. Svoj naplánovaný program nečakane zrušil aj v pondelok popoludní. Čo je za tým?

Niekoľkonásobný zlatý slávik Karel Gott má za sebou skutočne krušné obdobie. Uplynulý rok mu diagnostikovali rakovinu lymfatického systému, nad ktorou ale po úspešnej liečbe napokon zvíťazil. Potom nasledovali ďalšie zdravotné ťažkosti – a to opakovaná operácia chrbtice, či zápal pľúc, ktorý maestro prekonal len nedávno.


Gott na Slávikovi nečakane chýbal: Skončil opäť v nemocnici!


Tentoraz sa však spevák postaral o poriadny rozruch opäť. Karel mal totiž spoločne so svojou dcérou Charlottou v pondelok popoludní pokrstiť v pražskej zoo malé sloníča, no tento program nečakane zrušil. „Pan Gott odišiel s celou rodinou za teplom nabrať silu a energiu. Vráti sa až po Novom roku. Pánovi riaditeľovi Bobkovi sa ospravedlnil dopredu a nechal mu list, ktorý mal pri krste prečítať,“ povedala pre Blesk.cz Gottova hovorkyňa Aneta Stoltzová.

Karlova absencia tak v momente rozprúdila obrovskú vlnu reakcií nespokojných návštevníkov, ktorí sa oficiálne stanovisko dozvedeli len 20 minút pred jeho plánovaným príchodom. Či sú za tým ďalšie zdravotné problémy, to zatiaľ nevedno. V každom prípade si však treba uvedomiť, že zdravie máme len jedno, a to musí byť v týchto dňoch pre českú legendu prvoradé.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu