Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nepríjemné zranenie hviezdy seriálu Roseanne: Čaká ju operácia!

Roseanne Barr Zobraziť galériu (4)
Roseanne Barr (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka Roseanne Barr si poranila koleno a čaká ju operácia. Šesťdesiattriročná rodáčka zo Salt Lake City to prezradila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnila fotografiu zranenia i video, v ktorom má ľavú nohu zafixovanú.

"Pošmykla som sa v Golden Gate Parku v San Franciscu, keď som bola navštíviť syna a zlomila som si v troch miestach jabĺčko. Moja sestra bola so mnou a postarala sa o mňa. V pondelok ma čaká operácia," napísala v stredu na Twitteri a poďakovala sa tiež záchranárom za odbornú pomoc. Komička by mala podľa vlastných slov "stráviť v posteli tri mesiace".

Herečka vlani v apríli prezradila, že pomaly prichádza o zrak a v dôsledku choroby užíva aj marihuanu. "Je to dobrý liek. Trpím makulárnou degeneráciou a mám glaukóm. Pomáha mi to s očným tlakom. Je to dobré na viacero vecí," prezradila vtedy Barr. 

Roseanne Barr je známa predovšetkým ako predstaviteľka hlavnej postavy zo seriálu Roseanne (1988 - 1997). Za výkon v tomto sitkome získala v roku 1993 cenu Primetime Emmy aj Zlatý glóbus. Neskôr moderovala vlastnú talkshow a v roku 2005 sa vrátila k stand-up comedy, v ktorej začínala ešte v 80. rokoch minulého storočia. Okrem televíznej a komediálnej kariéry sa venuje aj písaniu kníh. V minulosti bola vydatá za Billa Pentlanda, Toma Arnolda a Bena Thomasa. V súčasnosti je jej partnerom Johnny Argent. 

 

Viac o téme: Roseanne Barr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu