Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrôzostrašná foto známej televíznej bacuľky: Išla na zákrok, tu je výsledok!

Roseanne Barr na staré kolená schudla a robí všetko preto, aby bola atraktívna. Zobraziť galériu (7)
Roseanne Barr na staré kolená schudla a robí všetko preto, aby bola atraktívna.

LOS ANGELES – Chce byť krásna! Keď sa spomenie herečka Roseanne Barr (62), hádam každý si vybaví korpulentnú tmavovlásku, ktorá účinkovala v seriáli nesúcom jej meno. Od čias nakrúcania ubehlo už mnoho rokov a známa komička sa na seba v súčasnosti vôbec nepodobá. Výrazne schudla a v honbe za dokonalosťou podstupuje rôzne zákroky. Fotografie z nich potom ukazuje svojim priaznivcom.

Herečka a komička Roseanne Barr očividne má zmysel pre humor aj mimo kamier. Pred pár dňami totiž na sociálnej sieti zverejnila fotografiu, na ktorej vyzerá, ako by ju niekto zmlátil. Opuchnutá tvár s podliatinami a krvou bola podľa jej vlastných slov prácou Billa Cosbyho. Ten mal posledný týždeň čo vysvetľovať, keďže sa ozvalo niekoľko žien, ktoré tvrdia, že ich napadol a znásilnil.

Netrvalo ale dlho a tmavovláska uviedla veci na pravú mieru. „Aby som vyzerala viac sexi, dala som si spraviť chemický píling. S tým Cosbym som žartovala,“ opravila komentár pod drsne vyzerajúcou fotografiou Roseanne. Tá až v pokročilom veku zatočila s nadváhou a zhodila priam neuveriteľných 90 kíl. Nečudo, že svoj nový imidž umocňuje aj rôznymi kozmetickými vylepšeniami. Otázne však je, či je v tomto prípade potrebná aj fotodokumentácia...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu