Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Po škandále s Bradom Pittom prvýkrát v spoločnosti: Vysmiata pózovala fotografom!

Brad Pitt a Angelina Jolie v čase, keď na rozvod ani nepomysleli. Zobraziť galériu (8)
Brad Pitt a Angelina Jolie v čase, keď na rozvod ani nepomysleli. (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Nemá dôvod sa skrývať! Marion Cotillard (41) si v uplynulých dňoch užila pozornosti viac než dosť. Dôvodom boli klebety, že práve ona je príčinou, prečo sa Angelina Jolie (41) a Brad Pitt (52) rozvádzajú. Krásna Francúzka zaujala k špekuláciám jasné stanovisko a svetu dokonca vykričala, že nosí pod srdcom dieťa. Nečudo, že keď v piatok zavítala na módnu šou, smerovali oči prítomných prevažne na ňu.

Bruško zamaskovala, úsmev jej z tváre neschádzal! Marion Cotillard zavítala v piatok na módnu prehliadku Dior, kde bola celý čas ostro sledovaná. Netreba sa čudovať. Ešte pred pár dňami sa o nej hovorilo ako o milenke Brada Pitta a jej meno bolo skloňované hádam v každých novinách, časopise a v každom médiu. 

To dohnalo krásnu herečku k verejnému vyhláseniu. V ňom všetky špekulácie o nevere poprela a svojmu partnerovi dokonca vyznala lásku. „Pred rokmi som spoznala muža môjho života, otca nášho synčeka a ďalšieho dieťatka, ktoré čakáme, On je mojou láskou, najlepším priateľom, to jediné, čo potrebujem,” reagovala prostredníctvom instagramu kráska. 

Marion má s hercom Guillaume Canetom 5-ročného synčeka Marcela, z ktorého sa už čochvíľa stane veľký brat. Na tele krásnej herečky zatiaľ tehotenstvo nebadať. Keď sa v piatok objavila na módnej šou mala ho schované pod voľným oblečením. 

Krásna Marion Cotillard sa na módnej prehliadke usmievala na všetky strany.
Zobraziť galériu (8)
Krásna Marion Cotillard sa na módnej prehliadke usmievala na všetky strany.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Angelina JolieBrad PittMarion CotillardParamount Pictures
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu