Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

»Milenka« Brada Pitta: Najskôr ako mníška, potom... Sexi tehuľka v mini!

Marion Cotillard a Brad Pitt Zobraziť galériu (9)
Marion Cotillard a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Už sa zaoblila! Zhruba pred dvoma mesiacmi čelila Marion Cotillard (41) poriadnemu škandálu. Z každej strany sa totiž vynárali informácie, že stojí za rozvodom Angeliny Jolie (41) a Brada Pitta (52). Herečka tieto fámy poprela a zároveň prezradila, že s dlhoročným partnerom čaká druhé dieťa. Guľatým bruškom sa brunetka pochválila už aj v spoločnosti. A na párty ku Zlatým glóbusom ukázala aj čosi navyšše.

Na topkách sme vás už informovali, že Brad Pitt sa po niekoľkotýždňovej prestávke ukázal znovu v spoločnosťi. Najskôr v utorok zavítal na súkromnú projekciu filmu Moonlight, ktorý produkovala jeho spoločnosť. Deň na to pózoval na červenom koberci pri príležitosti premiéry počinu Allied, v ktorom účinkoval s krásnou Marion Cotillard.

Zatiaľ čo Brad je pod vplyvom rodinných problémov strhaný a schudnutý, Marion sa v poslednom čase viditeľne zaoblila. Už čoskoro totiž privedie na svet svoje druhé dieťatko. Po Pittovom boku pózovala oblečená v dlhých šatách, ktoré toho z nej veľa neodhaľovali.  

Vo štvrtok však sympatická tehuľka vyrazila za zábavou na párty, ktorá je akousi predprípravou na odovzdávanie Zlatých glóbusov. Médiám a svetu tam boli predstavené krásne dcéry Sylvestra Stalloneho, ktoré sú aktuálnymi Miss Golden Globes. 

Stredobodom pozornosti však boli nielen hercove dcéry, ale aj spomínaná Marion, ktorá v minišatách odhalila ukážkové nohy a stehienka. V šatách bolo viditeľne už aj jej bruško. Keď však fotografom pózovala spredu, ani nevyzarala ako tehotná. 

Na premiéru filmu Allied prišla Marion Cotillard zahalená ako v mníšskom hábite.
Zobraziť galériu (9)
Na premiéru filmu Allied prišla Marion Cotillard zahalená ako v mníšskom hábite.  (Zdroj: SITA)

Deň po premiére si Marion Cotillard vyšla do spoločnosti v minišatách.
Zobraziť galériu (9)
Deň po premiére si Marion Cotillard vyšla do spoločnosti v minišatách.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Brad PittMarion Cotillard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu