Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Módne peklo krásnej Francúzky: Ach jaj, tá sa ale dogabala!

Marion Cotillard Zobraziť galériu (7)
Marion Cotillard (Zdroj: SITA)

CANNES - Hovorí sa, že Francúzky sú nielen mimoriadne šarmantné ženy, ale tiež, že cit pre módu majú v malíčku. O herečke Marion Cotillard (41) sa to, žiaľ, nedá povedať. Kreácia, v ktorej sa predviedla v rámci Medzinárodného filmového festivalu v Cannes, totiž rozhodne nepatrí do kategórie tých vkusných. Vy máte nebodaj iný názor?

Medzinárodný filmový festival v Cannes je podujatím, ktoré do krajiny galského kohúta pravidelne priláka mnohé hviezdy filmového plátna. Inak to nebude ani na práve prebiehajúcom, jubilejnom sedemdesiatom ročníku. Práve dnes večer sa koná slávnostný ceremoniál, ktorý celú parádu odštartuje.  

Podľa medializovaných informácii sa už v Cannes nachádzajú herečky Monica Bellucci, Susan Sarandon, či Julianne Moore. Prvým filmom, ktorý už bol nesúťažne premietaný, je počin Ismaelovi duchovia. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárňuje Marion Cotillard. 

Herečka, ktorej meno bolo spájané s Bradom Pittom, sa nedávno stala dvojnásobnou mamičkou. Pochopiteľne, nejaké kilogramy navyše jej ešte zostali. Menej pochopiteľná však je kreácia, v ktorej sa brunetka predviedla. Dlhé a neforemné šaty pripomínajúce babičkinu nočnú košeľu v kombinácii s rifľami pôsobia všelijako, len nie šmrncovne.  

Marion Cotillard sa predviedla v čudesnom outfite.
Zobraziť galériu (7)
Marion Cotillard sa predviedla v čudesnom outfite.  (Zdroj: SITA)

Marion Cotillard týmto outfitom dokázala, že nie všetky Francúzky majú cit pre módu.
Zobraziť galériu (7)
Marion Cotillard týmto outfitom dokázala, že nie všetky Francúzky majú cit pre módu.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Marion Cotillard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu