Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Britská herečka (53) brutálne schudla: Prsia po kolená sú minulosť - Takto teraz vyzerá!

Tina Malone Zobraziť galériu (8)
Tina Malone (Zdroj: Shameless)

LONDÝN - V životnej forme! Tina Malone (53) je britská herečka známa zo seriálu Shameless. Stránky bulváru však plnila skôr v súvislosti s tým, že sa jej podarilo schudnúť viac ako neuveriteľných 70 kíl. Trápila ju však ovisnutá koža a prsia po kolená. Dnes vyzerá blondínka lepšie než kedykoľvek predtým a pri pohľade do zrkadla sa nedokáže ubrániť slzám. Čudujete sa?!

Konečne si môže obliecť bikiny! Tina Malone nikdy nepatrila medzi štíhle ženy. Vo svojich 50 rokoch sa však stala mamičkou a krátko na to sa rozhodla so svojou nadváhou skoncovať. Podstúpila chirurgickú bandáž žalúdka a schudla viac ako 70 kilogramov. 

Drastický úbytok hmotnosti si však vyžiadal svoju daň. Tine ovísala na tele prebytočná koža a jej vnady... „Mám najdlhšie prsia na svete. Mohla by som si ich uviazať okolo pása ako opasok,” vyjadrila sa v tom čase herečka. 

V priebehu rokov však blondínka podstúpila vicero procedúr. Dala si spraviť lifting tváre, nové prsia a plastickí chirurgovia jej odstránili aj prebytočnú kožu z brucha. Sama o sebe hovorí, že hoci bude mať o pár mesiacov už 54 rokov, cíti sa oveľa mladšie. 

„Keď som si minulý týždeň skúšala šaty veľkosti 34 a videla som sa v zrkadle, nemohla som si pomôcť - Jednoducho som sa rozplakala. Bola som taká šťastná a v šoku,” poznamenala v rannej televíznej šou Tina, ktorá dokonca plánuje obnoviť manželský sľub s o 19 rokov mladším partnerom.  

Takto vyzerá Tina Malone v súčasnosti.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Tina Malone v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Tina Malone sa nedávno na twitteri pochválila fotkou v bikinách.
Zobraziť galériu (8)
Tina Malone sa nedávno na twitteri pochválila fotkou v bikinách.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Tina Malone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu