Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Šokujúce priznanie známej herečky: Mala problém s chľastom... Denne vypila extrémne množstvo tvrdého alkoholu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Tie časy sú našťastie už minulosťou! Tina Malone (60) svojho času bežne plnila stránky bulvárnych médií. V týchto dňoch sa niekdajšia herečka a hviezdička viacerých reality šou pripomenula opäť. V najnovšom rozhovore poriadne šokovala!

Tina Malone, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v seriáli Shamelles, či v rôznych reality šou, otvorene hovorí o tom, že už 25 rokov sa jej darí úspešne abstinovať. „Pitie alkoholu bolo vždy mojou najväčšou neresťou. A či mi to chýba? Nie, určite nie,” uviedla v najnovšom rozhovore pre magazín Closer známa šesťdesiatnička. Tá bola podľa vlastných slov schopná vypiť 30 - 40 pohárikov ginu denne.

Tina Malone
Zobraziť galériu (2)
Tina Malone  (Zdroj: profimedia.sk)

Ako tiež uviedla, hoci sa dokázala vzdať alkoholu aj cigariet, s jedlom mala stále akýsi nezdravý vzťah. V roku 2010 absolvovala operáciu žalúdka a podarilo sa jej zhodiť až 70 kg. 

V rozhovore Tina otvorene hovorila aj o svojom manželstve s o 20 rokom mladším partnerom Paulom. A nevynechala ani pikantné detaily. „S pribúdajúcimi rokmi je sex proste lepší. Mám 60 rokov a som so sebou spokojná. A to platí aj v spálni. S Paulom nás aj po 13 rokoch spája veľká vášeň a stále mám z neho motýle v bruchu,” povedala k tomu.

Viac o téme: Tina Malone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu