Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svadba hviezd z najlepšieho seriálu: Bang, už ich nič nerozdelí!

Johnny Galecki a Kaley Cuoco spečatili svoju lásku bozkom. Zatiaľ len pred kamerami. Zobraziť galériu (7)
Johnny Galecki a Kaley Cuoco spečatili svoju lásku bozkom. Zatiaľ len pred kamerami. (Zdroj: cbs)

LOS ANGELES - Nezvyčajná situácia! Nie je tajomstvom, že hviezdy sitkomu The Big Bang Theory - Kaley Cuoco (30) a Johnny Galecki (41) boli milencami pred kamerami i v súkromí. A hoci v reálnom živote zostali už len dobrými kamarátmi, v rámci viackrát oceneného seriálu sú z nich už manželia. Aha, ako im to svedčalo vo svadobom!

Seriál The Big Bang Theory sa teší veľkej popularite vo všetkých kútoch sveta. Obľubujú ho aj Slováci, ktorí ho môžu sledovať napríklad na obrazovkách televízie Markíza. V pondelok večer mala za veľkou mlákou premiéru prvá časť 10. série a fanúšikovia si prišli ozaj na svoje. Leonard a Penny si totiž povedali "áno".  

Vzniknutá situácia je pomerne zvláštna. Predstavitelia ženícha a nevesty -  Kaley Cuoco a Johnny Galecki boli totiž do seba zaľúbení aj v reálnom živote. Svoju lásku pred svetom úspešne tajili. „Bol to skvelý vzťah, ale nikdy sme o ňom nehovorili a nikam sme nešli ako pár. Všetci sa nás na to stále pýtali, ale riadili sme sa heslom - zapierať, zapierať, zapierať! A potom som si povedala, že prečo by som mala tajiť niekoho, koho milujem?” reagovala s odstupom času pre magazín CBS Watch! predstaviteľka seriálovej Penny. „Nie je to moja bývalka. Je a navždy zostane časťou môjho života,” vyjadril sa na margo blondínky Galecki. 

Iskra medzi herečkou a jej kolegom preskočila niekedy na prelome rokov 2007 a 2008. V tajnosti randili zhruba dva roky. Odvtedy sa stihla Kaley vydať a rozviesť. Johnnymu zhruba v rovnakom čase tiež skrachoval vzťah. A hoci mnohí fanúšikovia by ich radi videli spolu aj v reálnom živote, zatiaľ to nehrozí. Herečka aktuálne tvorí pár s profesionálnym jazdcom na koňoch Karlom Cookom.  

Leonard a Penny sú už svoji. Ktovie, či taký osud čaká ich predstaviteľov aj v reálnom živote...
Zobraziť galériu (7)
Leonard a Penny sú už svoji. Ktovie, či taký osud čaká ich predstaviteľov aj v reálnom živote...  (Zdroj: cbs)

Viac o téme: Kaley CuocoJohnny GaleckiTeória veľkeho treskuThe Big Bag Theory
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu