Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovská rana pre Leonarda z Teórie veľkého tresku: Katastrofa ho pripravila o strechu nad hlavou!

Johnny Galecki Zobraziť galériu (6)
Johnny Galecki (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americkému hercovi Johnnymu Galeckému zhorel dom v kalifornskom okrese San Luis Obispo vzdialenom viac ako 300 kilometrov od Los Angeles. Informáciu potvrdil magazínu People jeho hovorca. Ranč ako aj ďalší majetok 42-ročného rodáka z belgického Bree v pondelok zachvátil požiar, ktorý pri meste Santa Margarita vyčíňa na pozemkoch o rozlohe 607 hektárov.

Podľa miestnej televízie KSBY hasiči už zabránili šíreniu 60 percent požiaru. Galecki sa v čase požiaru na ranči nenachádzal a ešte ho nemal možnosť navštíviť, lebo zásahové jednotky uzavreli cesty a nikoho tam nepúšťajú. Okrem toho z postihnutej oblasti evakuovali približne 250 ľudí.

"Súcitím so všetkými v oblasti, ktorí tiež počas tohto strašného ohňa utrpeli stratu. Je to hrozba, s ktorou žijeme neustále, možno sa to niekomu zdá bláznivé, ale robíme to preto, lebo žiť tu v tejto krásnej vidieckej oblasti stojí za to. Nikdy to nie sú stavby, čo vytvárajú komunitu, ale ľudia. Ak ma ľudia zo Santa Margarity niečo naučili, tak to, že keď sa stratí dym, obrazne aj doslova, je čas, aby sme sa načiahli a začali opäť budovať," uviedol Galecki pre portál TMZ a zároveň poďakoval hasičom aj polícii. "Viem, že bojujete dobrý boj, aby ste nás udržali v bezpečí. Upokojilo ma, že sa nikto nezranil," dodal.

Johnny Galecki je známy najmä ako Leonard Hofstadter z obľúbeného komediálneho seriálu Teória veľkého tresku (2007). Účinkoval napríklad aj v seriáli Roseanne (1988 - 1997) či snímkach Vianočné prázdniny (1989), Králi hazardu (1997), Viem, čo ste robili minulé leto (1997), Všetci moji muži (1998), Bookmakeri (2003), Hancock (2008), Šialený párik (2009), Vymedzený čas (2011), CBGB - Kolíska punku (2013) alebo Kruhy (2017).

Viac o téme: Johnny Galecki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu