Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pravá tvár vojvodkyne Camilly: Bujaré žúry a sex!

Vojvodkyňa Camilla má divokú minulosť. Zobraziť galériu (5)
Vojvodkyňa Camilla má divokú minulosť. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nebola žiadne neviniatko! Camilla Parker Bowles (69) bola dosť dlho nenávidenou ženou. Verejnosť jej nevedela odpustiť milostný pomer so ženatým princom Charlesom (67). Od roku 2005 je však blondínka vojvodkyňou a stala sa platným členom britskej kráľovskej rodiny. V týchto dňoch sa v médiách objavujú urývky zo škandalóznej knihy s názvom On The Fringe, v ktorej sa píše aj o divokej povesti tejto dámy.

Kráľovská rodina je pre mnohých zaujímavou témou a úspechu sa tešia aj filmy, či knihy zaoberajúce sa jej členmi. Najnovšie sa hlási o slovo počin, ktorý si vzal na mušku vojvodkyňu Camillu.  

Nie je žiadnym tajomstvom, že Charles bol do nej blázon už od prvého stretnutia. Oženiť sa s ňou však nemohol. Camilla totiž nebola panna a jej povesť sa kráľovskej rodine príliš nepozdávala. Blondínka vo veľkom vymetala večierky a chlapov striedala ako ponožky. 

Druhú polovicu 60. rokov možno v Camillinom živote označiť ako najbúrlivejšie obdobie. Aspoň tak to v knihe s názvom On The Fringe opisujú jej vtedajší priatelia. „Bola neskutočne zábavná a obľúbená. Nebola prvoplánová kráska, ale mala brutálny sexepíl,” poznamenal jeden z bývalých milencov vojvodkyne. O nej sa v spomínanom diele tiež hovorí, že ak ju nejaký muž prestal baviť, hneď si našla náhradu. 

Camilla sa v roku 1973 vydala za dôstojníka jazdectva Andrewa Parkera Bowlesa, s ktorým má syna Thomasa a dcéru Lauru. Zaujímavosťou je, že ich krstným otcom je práve princ Charles.  

Viac o téme: Kráľovská rodinaCamillaCharles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu