Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Táto herečka dráždi aj na staré kolená: Zlatko, veď ti vidno bradavky!

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (7)
Elizabeth Hurley (Zdroj: Instagram)

INDIA - Provokuje, aj keď nechce! Elizabeth Hurley má už 52 rokov a krivky, za ktoré denne dostáva množstvo komplimentov. Jej profil na instagrame je plný fotiek v bikinách. Pred pár dňami spravila herečka výnimku a zverejnila momentku, na ktorej je oblečená v plážovej tunike. Jej fanúšikom však pikantný detail v podobe presvitajúcich bradaviek neušiel.

Neuveriteľné! Takto nejako reaguje každý, kto zbadá odhalené fotky 52-ročnej herečky Elizabeth Hurley. Tá už síce nepatrí medzi najmladšie hviezdy, ale dokonalou postavičkou hravo zatieni aj mladšie kolegyne. 

Kráska si rada a pomerne často dopraje luxusnú dovolenku, odkiaľ posiela fanúšikom horúce pozdravy v podobe plavkových fotografií. Elizabeth sa momentálne nachádza v Indii, kde si vychutnávala relax oblečená v plážovej tunike Za zmienku stojí, že pod ňou nemala vrchný diel bikín a každému sa tak naskytol pohľad na jej presvitajúce bradavky.  

„Ty vždy vieš, ako nás potešiť. Mám pocit, akoby si ani nestarla,” znejú pochvalné komentáre na adresu herečky Elizabeth Hurley. Pohľadom na jej sexi krivky sa môžete pokochať aj vy. Jej provokatívne FOTKY nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Elizabeth Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu