Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto rozkošné dievčatko má slávnu mamu: Aha, je úplne iná!

Harper Beckham je ozaj rozkošná. Zobraziť galériu (10)
Harper Beckham je ozaj rozkošná. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Jablko padlo ďaleko od stromu! David a Victoria Beckhamovci majú krásnu rodinku, ktorú okrem nich tvoria traja synovia a jedna dcérka. Z vydarených detí majú prominentntí rodičia radosť. Najväčším miláčikom je nepochybne malá princeznička Harper. Tá si rozkošným úsmevom musí získať každého. V porovnaní so slávnou maminou, ktorá má midž "ľadovej kráľovnej" je to celkom príjemná zmena.

Nie je žiadnym tajomstvom, že bývalá Spajska - Victoria Beckham je na úsmevy skúpa. Vidieť ju smiať sa v spoločnosti alebo na ulici je priam nemožné. Iné to ale očividne je v súkromí. Niekdajšia speváčka a módna návrhárka má totiž štyri ratolesti, ktoré ju veľmi milujú a bežne jej prejavujú a vyznávajú lásku. Je teda dosť pravdepodobné, že hoci Victoria pôsobí chladným dojmom, doma je úplne iná. 

Mohlo by vás zaujať:
Ruské dievčatká to rozbalili ako profesionálky: Pozrite sa na VIDEO z ich vystúpenia

Prezývka "Smejko" by sa ale pokojne hodila brunetkinej dcérke Harper. Tá sa veselo škerí aj na paparazzov, ktorých má prominentná rodinka bežne v pätách. Dôkazom sú fotky spred pár dní, keď sa Victoria vybrala s malou princezničkou na prechádzku.  

Za zmienku tiež stojí, že hoci sa mnohé prominentné dcérky podobajú na svoje slávne mamy, v tejto rodine tomu tak nie je. Victorii sú skôr podobní synovia Romeo a Cruz. 

Victoria Beckham a jej dcérka Harper na spoločnej prechádzke neušli pozornosti paparazzov.
Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham a jej dcérka Harper na spoločnej prechádzke neušli pozornosti paparazzov.  (Zdroj: profimedia.sk)

David a Victoria Beckhamovci majú podarenú rodinku. Kým chlapci mamine akoby z oka vypadli, dcéra Harper sa na ňu až tak nepodobá.
Zobraziť galériu (10)
David a Victoria Beckhamovci majú podarenú rodinku. Kým chlapci mamine akoby z oka vypadli, dcéra Harper sa na ňu až tak nepodobá.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid BeckhamHarper Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu