Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi herečka zhodila šaty: Tieto vnady by bola škoda skrývať!

Lina Esco skrýva pod šatami ukážkové prsia.  Zobraziť galériu (9)
Lina Esco skrýva pod šatami ukážkové prsia. (Zdroj: profimedia.sk a DirecTV)

LOS ANGELES - Žiadna hanblivka! Herečka Lina Esco (31) síce v našich končinách nie je veľmi známa, no rozhodne stojí za to, aby sme vás s ňou zoznámili. Sympatická Američanka totiž patrí k hviezdam, ktoré intenzívne bojovali za rovnosť pohlaví a proti cenzúre ženských pŕs. Tie má mimochodom ozaj pekné. V celej kráse ich vystavila na obdiv napríklad aj v seriáli Kingdom.

Má sa čím pochváliť! Lina Esco sa stala súčasťou šoubiznisu, keď mala zhruba 14 rokov. V tom čase sa z Ameriky presťahovala do Francúzska, kde sa živila modelingom. Neskôr skúsila šťastie v divadle a dnes má na konte aj účinkovanie v pár filmoch a seriáloch. 

Svojím šarmom ozdobila tmavovláska napríklad aj počin s názvom Kingdom. V ňom ju tvorcovia vyzliekli a dopriali jej i dosť odvážne posteľné scény.

S erotikou a nahotou nemá Lina problém. Je totiž jednou z ústredných hviezd kampane s názvom Free the Nipple, bojujúcej za práva žien a rovnosť pohlaví. Jej "parťáčkami" boli Courrney Love, Cara Delevingne, či Miley Cyrus a v roku 2014 uzrel svetlo sveta aj film s týmto názvom a tematikou.   

Lina Esco sa za svoje vnady rozhodne nemusí hanbiť.
Zobraziť galériu (9)
Lina Esco sa za svoje vnady rozhodne nemusí hanbiť.  (Zdroj: DirecTV)

Viac o téme: Lina EscoKIngdom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu