Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pred rokom šedá myš, dnes sexica v bikinách: A ukázala holé »citróny«!

Dakota Johnson v úlohe Anastasie - najskôr ako šedá myška, neskôr ako sebavedomá kočka. Zobraziť galériu (9)
Dakota Johnson v úlohe Anastasie - najskôr ako šedá myška, neskôr ako sebavedomá kočka. (Zdroj: profimedia.sk a Focus Features)

FRANCÚZSKO - Aj vám bude horúco! S eroticky ladenou sériou 50 odtieňov je neodmysliteľne spätá Dakota Johnson (26), ktorá stvárňuje ústrednú postavu Anastasiu. Tá sa divákom predstavila najskôr ako nevýrazná hanblivka. No pod vplyvom mocného a zámožného pána Greya sa mení na sebavedomú kočku. V týchto dňoch sa nakrúca druhé pokračovanie a zábery z pľacu prezrádzajú, že mladá herečka opäť predvedie svoje pôvaby v plnej kráse.

Bez nahoty to nejde! Keď Dakota Johnson prijala účinkovanie v romanticko-erotickom filme 50 odtieňov sivej, bola si dobre vedomá toho, že sa musí pred kamerami vyzliecť. „Mama mi poradila, že môžem požiadať, aby na nakrúcaní nebol okrem režisérky nikto iný,” povedala pred rokom na margo toho dcéra herečky Melanie Griffith.  

Aktuálne sa nakrúca ďalšia časť úspešnej série a vyzerá to tak, že Dakota sa naučila svoju hanblivosť prekonávať. Tvorcovia filmu sa momentálne nachádzajú na Juhu Francúzska, kde nechýbali ani pohotoví paparazzi. 

Na pláži sa točila scéna, kde Christian Grey natiera Anastasii chrbát. Dakota bez ostychu zahodila horný diel bikín, čo bulvárni fotografi hneď využili. Niet však pochýb, že herečkine holé prsia budú i súčasťou filmu. 

Krásy Francúzska si spoločne s predstaviteľom Christiana - Jamie Dornanom užíva aj jeho manželka Amelia Warner. Inak, Jamie je nielen veľký fešák, ale aj ozajstný gentleman. Keď boli kamery vypnuté, svoju vyzlečenú kolegyňu ochotne zakrýval dekou.   

Dakota Johnson počas nakrúcnia odhodila vrchný diel bikín.
Zobraziť galériu (9)
Dakota Johnson počas nakrúcnia odhodila vrchný diel bikín.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Dakota Johnson50 odtieňov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu