Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ťažké chvíle pre speváčku známeho hitu: Odstránili jej nádor!

Sara Bareilles
Sara Bareilles (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka a skladateľka Sara Bareilles sa zotavuje po operácii, počas ktorej jej odstránili nezhubný nádor z maternice.

Tridsaťšesťročná rodáčka z kalifornskej Eureky o chirurgickom zákroku informovala v stredu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila koláž z nemocnice. "Nuž, operácia nestála za veľa, ale pomocníci a rodičia sú super, zdravotné sestry sú anjeli a lekári kúzelníci. Som v tichu a samote s jednoduchou úlohou, dostať svoje telo opäť do zdravého stavu," napísala k príspevku a zároveň zdôraznila dôležitosť pozitívneho myslenia. "Budem sa naďalej liečiť a vrátim sa, dúfam, s väčšou trpezlivosťou, súcitom a znalosťami Hry o tróny," dodala vtipne na záver.

Sara Bareilles vydala v roku 2004 debutovú štúdiovku Careful Confessions, no známou sa stala až v roku 2007 piesňou Love Song z druhého albumu Little Voice, po ktorom nasledovali nahrávky Kaleidoscope Heart (2010), The Blessed Unrest (2013) a What´s Inside: Songs from Waitress (2015). Na konte má päť nominácií na Grammy, pričom dve z nich jej vyniesla spomínaná Love Song. 

Viac o téme: Sara Bareilles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu