Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najnovšie FOTO Brendy z Beverly Hills: Rakovina je sviňa, takto teraz vyzerá!

Shannen Doherty Zobraziť galériu (10)
Shannen Doherty (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je statočna! Boj s rakovinou patrí medzi tie najťažšie. Svoje o tom vie aj hviezdna Shannen Doherty (45), ktorá sa preslávila ako Brenda v kultovom seriáli Beverly Hills 90210. Herečka, ktorej lekári diagnostikovali nádor prsníka, podstupuje aktuálne chemoterapiu. O ťažké životné chvíle sa delí aj so svojimi fanúšikmi. Na instagrame najnovšie zverejnila zábery, ktoré lámu srdce.

Zhruba pred rokom šokovala verejnosť správa o tom, že obľúbená herečka Shannen Doherty má rakovinu prsníka. V marci jej lekári oznámili zlú správu, a to, že sa nádor rozširuje. Doterajšia liečba nebola teda veľmi úspesná, a tak začala hviezdna brunetka podstupovať chemoterapiu. 

Jedným z vedľajších príznakov tejto liečby je vypadávanie vlasov. Shannen sa preto rozhodla, že si svoju hrivu dá vystrihať úplne nakrátko. V utorok večer zverejnila na instagrame sériu čierno-bielych fotografií, ktoré zachytávajú tento proces. Medzi kľúčovými slovami pod záberom bolo aj - cancer sucks - čo sa dá voľne preložiť aj ako rakovina je hrozná, či rakovina je sviňa. 

Kvôli chorobe prišla seriálová Brenda nielen o vlasy, ale tiež o možnosť mať vlastné deti. Nedávno o tom rozprávala v televíznej šou, kde sa pochopiteľne neubránila slzám. Reč bola tiež o tom, že možno bude musieť podstúpiť mastektómiu. „Sú to len prsia. Je pre mňa oveľa dôležitejšie zostať nažive a zostarnúť po boku môjho manžela,” povedala na margo toho Doherty. 

Seriálová Brenda sa tiež netajila tým, že má v rodine, priateľoch a fanúšikoch veľkú oporu. „Naše manželstvo je silnejšie. Viac nás to zomklo. Je to jedna z tých chvíľ, keď musíte ako manželia ukázať svoju odvahu,” vyjadril sa v jednom z rozhovorov herečkin manžel, fotograf Kurt Iswarienko. 

Shannen Doherty má v svojich blízkych najväčšiu oporu.
Zobraziť galériu (10)
Shannen Doherty má v svojich blízkych najväčšiu oporu.  (Zdroj: Instagram)

Shannen Doherty zverejnila na instagrame fotografie, ktoré lámu srdce.
Zobraziť galériu (10)
Shannen Doherty zverejnila na instagrame fotografie, ktoré lámu srdce.  (Zdroj: Instagram)

Shannen Doherty sa ukázala fanúšikom s vystrihanou hlavou.
Zobraziť galériu (10)
Shannen Doherty sa ukázala fanúšikom s vystrihanou hlavou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Shannen DohertyBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu