Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Táto promi dcéra je iná ako ostatné: Pozrite na FOTO, pochopíte!

Maya Thurman-Hawke si nepotrpí na to, aby bola stredobodom pozornosti. Zobraziť galériu (7)
Maya Thurman-Hawke si nepotrpí na to, aby bola stredobodom pozornosti. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Vytŕčať z davu nepotrebuje! Hoci je Maya Thurman-Hawke (17) dcérou slávnych hercov, ktorých pozná celý svet, ona si nepotrpí na to, aby bola stredobodom pozornosti. V porovnaní s inými prominentnými dcérami totiž vyzerá ako šedá myška. A to sa teda často nevidí!

Svet šoubiznisu je plný krások, ktoré vystavujú na obdiv krivky v úsporných outfitoch, nosia výrazné líčenie a kvôli tomu, aby boli dokonalé neváhajú podstúpiť rôzne zákroky. Ešte stále sa však nájdu mnohé výnimky, ktoré preferujú prirodzenosť. K nim patri aj dcéra exmanželov Umy Thruman a Ethana Hawke.  

Z brunetky vyrástla 17-ročná dievčina, ktorá podobu so slávnymi rodičmi nezaprie. Počas uplynulých dní sa ukázala v kine, kde sa síce na fotografov krásne usmievala, no jej vizáž... Bolo by vhodné na nej trošku zapracovať.

Maya strávila pred zrkadlom zrejme len pár sekúnd. Outfit pozostávajúci z čiernych šiat a nemoderných topánok pôsobil dojmom, akoby tieto kúsky vyhrabala zo šatníka svojej babky. V minulosti však brunetka zvládla úpravu svojho vzhľadu rozhodne lepšie. Presvedčte sa o tom v galérii. 

Šaty a topánky ako po babičke, žiaden mejkap a ani s účesom si táto prominentná dcéra nedala veľa námahy.
Zobraziť galériu (7)
Šaty a topánky ako po babičke, žiaden mejkap a ani s účesom si táto prominentná dcéra nedala veľa námahy.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Uma ThurmanEthan HawkeMaya Thurman-Hawke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu