Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hudobník si svojím otrasným správaním poriadne zavaril: Na krku má žalobu, žena chce mastné odškodné!

Vince Neil Zobraziť galériu (3)
Vince Neil (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Žena, ktorú 7. apríla v Las Vegas napadol americký rockový hudobník Vince Neil, známy najmä z pôsobenia v už nefungujúcej kapele Mötley Crüe, naňho podala žalobu za fyzické napadnutie. Kelly Guerrero tak urobila vo štvrtok 14. júla na federálnom súde v Nevade.

Muzikant ju vtedy schytil za vlasy a zhodil na zem, po tom ako sa spolu so synom prihovorila hercovi Nicolasovi Cageovi, ktorý ho sprevádzal. Ten na incident zareagoval tak, že rockera ihneď uchopil za krk a vyviedol ho z budovy, kde sa ho snažil upokojiť.

Guerrero v žalobe uvádza, že jej muzikant, ktorý bol údajne pod vplyvom návykových látok, spôsobil bolesti krku, bolesti krížov, zranenie boku a zlomeninu kostrče. Po napadnutí tiež musela navštevovať psychoterapiu. Súdnou cestou požaduje od neho odškodné vyššie ako 75-tisíc dolárov (v prepočte takmer 67 400 eur). Neila už v súvislosti s týmto prípadom obžalovali z prečinu ublíženia na zdraví. Ak mu za to uznajú vinu, hrozí mu až šesťmesačný trest odňatia slobody. 

Vince Neil pôsobil v skupine Mötley Crüe od jej vzniku v roku 1981 až do roku 1992 a následne aj v rokoch 1997 až 2015, keď kapela ukončila činnosť. V čase, keď s ňou nehral, vydal sólovky Exposed (1993) a Carved In Stone (1995) a v roku 2010 potom aj zatiaľ poslednú Tattoos & Tequila. Okrem toho má na konte aj živú nahrávku Live At The Whisky: One Night Only (2003). 

Viac o téme: Vince NeilMötley CrüeKelly Guerrero
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu