Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hudobník potvrdil svoje problémy so zákonom: Priznal vinu, spáchal otrasný čin!

Vince Neil Zobraziť galériu (5)
Vince Neil (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký rockový hudobník Vince Neil, známy najmä z pôsobenia v už nefungujúcej kapele Mötley Crüe, priznal vinu v prípade ublíženia na zdraví.

LInformoval o tom muzikantov právnik Richard Schonfeld, podľa ktorého 55-ročný spevák odovzdal priznanie v písomnej podobne už vo štvrtok na súde v Las Vegas. Sudca mu následne udelil šesťmesačný podmienečný trest a pokutu tisíc dolárov (v prepočte približne 918 eur), pričom mu nariadil navštevovať kurz sebaovládania.

Rodák z Los Angeles sa dopustil ublíženia na zdraví 7. apríla, keď napadol istú Kelly Guerrero. K incidentu došlo v hoteli ARIA Resort & Casino v Las Vegas, kde bol Neil na obede s hercom Nicolasom Cageom. Guerrero sa spolu so synom prihovorila Cageovi a požiadala ho o autogram. Neil ju však následne schytil za vlasy a zhodil na zem. Cage na incident zareagoval tak, že rockera ihneď uchopil za krk a vyviedol ho z budovy, kde sa ho snažil upokojiť. Neila, ktorý mal problémy so zákonom aj v minulosti, potom začiatkom júla obžalovali, pričom o niekoľko dní neskôr podala na neho žalobu aj Guerrero. 

Vincent Neil Wharton pôsobil v skupine Mötley Crüe od jej vzniku v roku 1981 až do roku 1992 a následne aj v rokoch 1997 až 2015, keď kapela ukončila činnosť. V čase, keď s ňou nehral, vydal sólovky Exposed (1993) a Carved In Stone (1995) a v roku 2010 zatiaľ poslednú Tattoos & Tequila. Okrem toho má na konte aj živú nahrávku Live At The Whisky: One Night Only (2003). 

Viac o téme: Vince Neil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu