Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná zlatokopka už úraduje na webe: FOTO zo záchodu, aj rastúce bruško!

Courtney Stodden Zobraziť galériu (9)
Courtney Stodden (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Chúďatko dieťatko! Herec Doug Hutchison (56) a jeho výrazne mladšia manželka Courtney Stodden (21) sa už čoskoro stanú rodičmi. Či je silikónka, ktorá sa často pretŕča nahá, na úlohu matky pripravená, je otázne. Isté však je, že záležitosti týkajúce sa jej tehotenstva už vo veľkom preberá na socialnych sieťach. Sexica na webe zverejnila záber so záchodovou misou, i svoje telo v bikinách.

Ďalšia na obzore! Keď sa silikónka Coco Austin stala matkou, mnohí zostali zaskočení. Rovnako ako v prípade Courtney Stodden, ktorú si v tejto úlohe vie predstaviť málokto. Samotná blondínka sa netajila tým, že tehotenstvo nebolo plánované „Taký je život. Som šťastná, ale nesmierne uchvátená,” povedala na margo toho zhruba pred mesiacom silikónka.  



Courtney tiež otvorene priznala, že ju trápili ranné nevoľnosti. Fotku, na ktorej celá zničená objíma záchodovú misu, dokonca zverejnila na instagrame s otázkou, kedy sa to konečne skončí. 

Zdá sa, že známa zlatokopka sa toho dňa dočkala. Aktuálne prežíva lepšie týždne svojho tehotenstva. Na web zavesila video, kde roztopašne tancuje v bikinách a na zaoblenom brušku má nakresleného smajlíka. No nechajme sa prekvapiť, s čím príde najbližšie. 

Courtney Stodden trápili tehotenské nevoľnosti. Fotkou s hlavou opretou na záchodovej mise sa pochválila fanúšikom.
Zobraziť galériu (9)
Courtney Stodden trápili tehotenské nevoľnosti. Fotkou s hlavou opretou na záchodovej mise sa pochválila fanúšikom.  (Zdroj: Instagram)

Courtney Stodden sa už takto zväčšilo bruško.
Zobraziť galériu (9)
Courtney Stodden sa už takto zväčšilo bruško.  (Zdroj: Instagram)

 

 

Viac o téme: Doug HutchisonCourtney Stodden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu